Sport

CFR Cluj are probleme din cauza gripei! Dan Petrescu, obligat să schimbe înaintea meciului cu FC Argeș

CFR Cluj joacă astăzi, de la ora 21:00, cu FC Argeș în play-off-ul din Liga 1 și are o serie de problemele din cauza unei gripe.

CFR Cluj are probleme din cauza gripei CFR Cluj are probleme din cauza gripei


Dan Petrescu a recunoscut înaintea meciului cu FC Argeș că în ultimele zile în lotul celor de la CFR Cluj au existat mai multe probleme de ordin medical. „Bursucul” a mărturisit că mai mulți jucători au fost loviți de o gripă puternică, inclusiv el.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Au fost foarte multe probleme în aceste două săptămâni. Până și eu, n-am scăpat total de această viroză, gripă. Va trebui să vedem răspunsul băieților pe teren. N-avem scuze, chiar dacă n-am făcut multe antrenamente, trebuie să câștigăm acest meci. Voi fi nevoit să fac ceva schimbări, pentru că sunt probleme de sănătate. Nu-mi place să pregătesc jocul cu 7 jucători plecați la echipa națională și 12-13 jucători răciți. Camora a revenit la antrenamente.”, a declarat Dan Petrescu.


Antrenorul din Gruia nu s-a ferit nici să vorbească în termeni laudativi la adresa celor de la FC Argeș.

„În meciul cu FCSB, eu zic că numai ghinionul a făcut ca FC Argeș să piardă. Au avut un penalty neacordat la 0-0, apoi au primit gol în ultima secundă. În ultimul meci cu ei la Cluj, nu am avut multe ocazii și am câștigat pe final de meci, după o greșeală individuală. E greu să-ți creezi ocazii cu FC Argeș.”, a spus Petrescu.


FC Argeș a pierdut în minutele de prelungiri disputa cu FCSB din etapa trecută, scor 3-2.

CITEȘTE ȘI:

Situația lui Omrani rămâne incertă la CFR Cluj. Atacantul ar putea pleca gratis la vară

Ajutor nesperat pentru CFR Cluj. Meciul din ultima etapă cu FCSB nu se va juca pe Național Arena

Ultimele Stiri
abonare newsletter