Sport

Cristi Balaj admite că situația la CFR Cluj este tensionată din cauza banilor: „Nervii sunt întinși la maxim”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a recunoscut că situația la CFR Cluj rămâne una tensionată în momentul de față.

Cristi Balaj admite că situația la CFR Cluj este tensionată din cauza banilor Cristi Balaj admite că situația la CFR Cluj este tensionată din cauza banilor


CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1 și are un avantaj de 8 puncte în fața celor de la FCSB. Trupa antrenată de Dan Petrescu traversează un moment dificil și are doar două victorii obținute în 2022, ambele pe finalul jocului. Un factor important în parcursul dificil al echipei este legat de întârzierile salariale apărute la campioana României.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Cristi Balaj, noul președinte al echipei, încearcă să rezolve situația financiară, dar totodată recunoaște că situația este tensionată la club.


„Ei (n.r. jucătorii) ştiu că vor încasa salariile. Ştiu că la CFR au fost întârzieri şi de fiecare dată s-au primit banii. Nu neapărat acesta este motivul pentru care scădem ritmul în repriza a doua. Dacă ei vor ajunge cu banii la zi punctele pierdute nu le mai aduce nimeni. Ei ştiu acest lucru, au mai fost situaţii asemănătoare, nervii sunt întinși la maxim şi situația este oarecum tensionată şi din frustări că nu s-au câştigat anumite jocuri. Banii care se plătesc către jucători sunt mult mai mulţi decât ce se încasează din drepturile TV”, a declarat Cristi Balaj pentru telekomsport.ro. 

Jucătorii de la CFR Cluj au început să își primească salariile restante, dar în continuare există restanțe din 2021.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie de 2-1 în derby-ul cu Rapid

Jucătorii de la CFR Cluj și-au primit o parte din salariile restante

Ultimele Stiri
abonare newsletter