Sport

Dan Petrescu, după CFR Cluj - UTA: „A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem”

CFR Cluj a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

 

 


Campioana s-a impus prin golul marcat de Alexandru Chipciu (27), cu un şut din întoarcere.

 


UTA a ratat prin Ioan Hora (11, 62), Damian Isac (50, 55), Desley Ubbink (62) şi Marcel Mercioiu (90+3 - bară). UTA a pierdut după cinci etape, în care a obţinut trei victorii şi două egaluri.

Dan Petrescu: „Nu cred că altă echipă din România va mai câștiga la Arad”

CFR a reuşit a doua victorie în campionat sub comanda antrenorului Dan Petrescu.


„A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Am întâlnit un adversar foarte puternic pe teren propriu, ne-au dominat în repriza a doua. Nu ăsta era planul, nu așa trebuia să jucăm. Atât au putut jucătorii care au intrat, am avut soluții puține pe bancă. N-am avut soluții de atac, ca să marcăm și al doilea gol. Urmează meciuri grele, echipa a părut obosită în repriza a doua și am scos un 1-0 incredibil. Nu cred că altă echipă din România va mai câștiga la Arad. Am rămas impresionat de UTA, dar și de jucătorii noștri care au muncit enorm. Trebuie să ajungem la poartă, să avem ocazii, nu-mi place așa! Dacă joci cu Sevilla poți arăta așa, dar altfel nu. Sper să jucăm și mai bine în atac după ce se vor întoarce atacanții, acum nu avem cu cine.

Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale, toți care merg la echipele naționale se întorc accidentați”, a declarat Dan Petrescu, după victoria cu UTA, la Digi Sport.


FC UTA Arad - FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-1), Arena „Francisc Neuman” - Arad
A marcat: Alexandru Chipciu (27).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova).

CITEȘTE ȘI:


Petrescu dă vina pe tragerea la sorți după eliminarea din Cupa României: „Noi să nu fim cap de serie?”

abonare newsletter