Sport

„U” Cluj are doar 8 handbaliste pentru meciul cu Zalău din Liga Florilor

Universitatea Cluj va avea un lot format din doar 8 jucătoare pentru meciul cu HC Zalău.

„U” Cluj are doar 8 handbaliste pentru meciul cu Zalău din Liga Florilor „U” Cluj are doar 8 handbaliste pentru meciul cu Zalău din Liga Florilor

 

 


Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj întâlnește mâine, 12 noiembrie, formația HC Zalău într-un meci ce contează pentru etapa a 6-a a Ligii Florilor MOL. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă din București cu începere de la ora 13:00.

 


Formația clujeană se va baza doar pe 8 jucătoare și va merge fără antrenor principal la meciul cu Zalău. Handbalistele Madalina Ion , Viorica Țăgean , Florența Ilie , Rebeca Necula, Diana Lazar , Paulina Masna , Denisa Șelever și antrenorul Alex Curescu au COVID-19 și au rămas la Cluj-Napoca.

„Este o situație extrem de dificilă. Mergem cu un lot practic decimat de Covid, am reușit să le recuperăm pe Florina Chintoan, Corina Cordoș, Raluca Nicolae, dar am pierdut jumătate de echipă după turneul de la Sf. Gheorghe. Poate că trebuie să trecem împreună prin toate până să ajungem să fim o echipă. Sperăm ca fetele depistate pozitiv să facă o formă ușoară, gândurile noastre se îndreaptă și spre ele, ne dorim să ne întoarcem sănătoși. Rămânem uniți, nu cedăm, nu capitulăm”, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.


Foto: Alex Nicodim

Ultimele Stiri
abonare newsletter