Sport

Sportul, în chiloți și la propriu, și la figurat! Anunț URIAȘ făcut în boxeri de ministru VIDEO

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a oferit un moment amuzant, duminică dimineață, în timpul unei intervenții live.

sportul-in-chiloti-si-la-propriu-si-la-figurat-anunt-urias-facut-in-boxeri-de-ministru-video sportul-in-chiloti-si-la-propriu-si-la-figurat-anunt-urias-facut-in-boxeri-de-ministru-video

În timp ce povestea despre planurile mărețe ale Ministerului, camera web a lui Ionuț Stroe, îmbrăcat frumos, la camașă, a căzut. La vedere a rămas... șorțul ministrului Tineretului și Sportului, iar reacția moderatorului Mihai Mironică a fost una de-a dreptul fabuloasă.

La scurt timp, cel care conduce Ministerul Tineretului și Sportului a reacționat pe rețelele sociale: „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai sportive, chiar și atunci când dau interviuri…N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”.



În altă ordine de idei, ministrul a declarat că, împreună cu Federația Română de Fotbal (FRF), plănuiește să aducă, în România, Campionatul European de Tineret de fotbal. Meciurile ar urma să se joace la București, pe stadioanele care se află în construcție: Steaua, Rapid și „Arcul de Triumf”.

„Plănuim să organizăm Campionatul European de Tineret de fotbal la București, este vorba despre o colaborare cu Federația Română de Fotbal, lucrăm la asta”, a explicat ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, la ProX.

abonare newsletter