Sport

Chipciu nu are locul de titular asigurat la CFR! Campioana l-a vrut din vară pe mijlocașul român

Transferul lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj reprezintă cea mai importantă mutare din această perioadă de mercato din Liga 1.

Fotbalistul de 30 de ani va avea cel mai mare salariu de la campioana României, dar acest lucru nu îi va asigura un post de titular în formula lui Dan Petrescu. Chipciu este un jucător care poate evolua atât ca mijlocaș dreapta cât și fundaș dreapta, însă rămâne de văzut dacă va prinde un loc în primii 11.

„O să vedem dacă Alex va juca titular. Chipciu e un jucător polivalent. Nu cred că va juca fundaș dreapta, acolo suntem acoperiți. Mai avem aceste patru meciuri și vom ști exact ce formulă de echipă se va concretiza. E o luptă foarte mare, toți au venit foarte bine și mental și fizic. Ne-au surprins prin cât de bine și cât de motivați au venit”, a spus Bogdan Mara.


Oficialul celor de la CFR Cluj a recunoscut că Alexandru Chipciu a fost pe lista de transferuri a echipei încă din perioada de mercato din vară, dar tranzacția nu s-a realizat.

„Am încercat să îl luăm pe Alex Chipciu și în vara trecută. Și el și-a dorit să vină la noi. Noi ne bucurăm că a venit la noi, este un jucător de mare valoare. Sperăm să ne ajute și el pe noi, și noi pe el. Nu cred că va fi folosit fundaș dreapta. Mai multe știe Dan Petrescu.”, a mai spus Mara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter