Sport

Rugby-știi clujeni pierd în fața Stelei după ce la pauză erau în avantaj

Universitatea Cluj a fost învinsă de Steaua București cu scorul de 12-36 (9-5), sâmbătă, în Ghencea, într-o partidă din etapa a opta a SuperLigii la rugby.

Steaua București a câștigat cu rezultatul de 36-12 partida contra Universității Cluj în cadrul etapei a VIII-a din Superligă, însă diferența de scor și bonusul ofensiv pentru militari s-a conturat abia în repriza secundă.

Studenții clujeni au dat o replică foarte bună în primele 40 de minute când au reușit să joace de la egal la egal cu roș-albaștrii, astfel că la pauză tabela de marcaj a stadionului din Ghencea indica un rezultat surprinzător, 9-5 în favoarea vizitatorilor. Mazăre a concretizat două penalități în minutele 20 și 26 pentru ca militarii să revină cu eseul lui Strătilă, același fundaș al studenților ardeleni, fără greșeala din fața butului advers stabilind scorul primei părți.


În minutul 41 Genebashvili a primit cartonaș galben iar presiunea Stelei în superioritate numerică și-a spus cuvântul, un mol de margine i-a dus pe oaspeți până în propriul teren de țintă, autor al încercării fiind Lucaci.

Atât la primul eseu cât și la al doilea Dumbravă a ratat transformarea, așa cum și omologul său din tabără adversă, Mazăre, a irosit prima șansă din partea secundă, care avea să fie și singura de partea Universității Cluj.


Ultimele 15 minute au aparținut în totalitate elevilor lui George Sava, Ranuku de două ori, Malakai și Neacșu trecându-și numele pe lista marcatorilor de eseuri, trei dintre aceste reușite au fost transformate de Dumbravă.

Cu aceasta victorie Steaua s-a apropiat la două puncte de liderul Timișoara Saracens, iar etapa următoare va juca tot pe propriul teren împotriva celor de la CSM Olimpia, în timp ce Universitatea Cluj va primi vizita Științei Baia Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter