Sport

Claudiu Trîncă acuză conducerea Sălii Polivalente de imparțialitate

În aceste zile au apărut câteva discuţii despre un subiect la care Claudiu Trîncă a dorit să aducă câteva lămurii.

Managerul secţiei de baschet masculin a „U” Cluj a trimis un mesaj în care spune că a acceptat postul pe care îl deține pentru a aduce performanţă clubului nu și orgolii. „Pe parcursul unui an şi câteva luni de când sunt la timona seţiei de baschet masculin „U” Cluj a C.S. Universitatea Cluj-Napoca am auzit multe si am trecut prin multe situaţii dificile care nu ţin de activitatea sportivă. Am acceptat o provocare şi un post pentru a aduce performanţă şi nu orgolii. Până în vară am produs o performanţă la care puţini se aşteptau si facem eforturi deosebite la nivel de staff si jucători pentru a continua aceasta performanţă şi a o creşte. Pentru prima dată aş vrea să intervin pentru a aduce o poziţie oficială intr-o situaţie hilară dar totodată suficient de serioasă în demersul nostru spre ţelul propus”, spune Claudiu Trîncă.

Sala Polivalentă nu îi vrea

El acuză conducerea Sălii Polivalente că oferă garanții de joc după care se rezgândesc, asta perturbând discuțiile cu partenerii și sponsorii echipei. „Dorinţa noastră de a juca în Sala Polivalentă este justificată şi cred meritorie dacă în această sală vor juca şi echipe din liga secundă a altor discipline sportive. De ce justificată? Sala Polivalentă este o sală a clujenilor nu a unei echipe anume cea ce oferă dreptul oricărei entităţi sportive să joace şi să se antreneze în această sală. Prin discuţiile purtate până acum am avut certitudinea din partea persoanelor care au în mână administraţia sălii prin C.S. Universitatea că ne vom putea desfăşura activitatea în această sală. Afirmaţia că „nu aveți ce căuta aici!” a celor din admistraţia acestei săli este una care a perturbat multe din discuţiile purtate până acum la nivel de parteneriate şi posibili sponsori. Îmi cer scuze partenerilor și posibilor parteneri, iubitorilor de sport care mai cred în „fair play” şi care au crezut şi cred că mai multe echipe pot aduce o mai mare valoare baschetului clujean”, a afirmat managerul clubului.


Echidistanța este de vină

Claudiu Trîncă speră să poată juca totuși în noua sală polivalentă, asta dacă conducerea noii construcții din Cluj va fi echidistantă. „Despre „Săla Polivalentă”, o sală deosebită şi unicat în ţară, sper să ne accepte în momentul în care cei care îi deţin frâiele să fie echidistanţi şi să acţioneze sub legile sportive şi ale fair play-ului”, a afirmat managerul secției de baschet masculin a C.S. Universitatea Cluj.

Rămân în Sala Sporturilor

La finalul mesajului, managerului „U” Cluj spune că în continuare echipa de baschet masculin va juca în vechea sală a sporturilor și îi așteaptă pe suporteri să vină în număr mare la meciuri. „Ca şi concluzie echipa de baschet masculin „U” Cluj echipă a C.S. Universitatea Cluj-Napoca va juca în continuare în „Sala Sporturilor Horia Demian” sezonul 2014-2015. O sală care mie îmi rămâne la fel de dragă şi voi face tot posibilul ca această sală să continue dacă nu anul acesta în următorii ani performanţele care i-au adus renumele la nivel naţional. Îi aşteptăm pe toţi clujenii alături de noi şi ne dorim ca numele de „U”Cluj şă fie purtat cu cinste mai departe sub toate vicisitudinile timpului. E bine de reţinut de către noi toţi din cadrul clubului C.S. Universitatea Cluj-Napoca că fanii/suporterii și partenerii sunt cei pentru care muncim şi pentru ei e nevoie să facem totul”, a spus în încheiere Trîncă.


Echipa de baschet masculin Universitatea Cluj-Napoca se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin - Divizia A cu nici un meci câștigat din șase disputate până în acest moment.

Clasament LNBM Divizia A
1. CSU Asesoft Ploiești 11
2. BCM U Pitești 11
3. Steaua CSM Eximbank 10
4. BC Timișoara 9
5. SCM U Craiova 9
6. CSU Atlassib Sibiu 8
7. U Banca Transilvania 8
8. CSM U Oradea 8
9. CS Energia Târgu Jiu 8
10. BC Mureș Târgu Mureș 7
11. CS Gaz Metan Mediaș 7
12. BC Timba Timișoara 6
13. Universitatea Cluj-Napoca 6

Ultimele Stiri
abonare newsletter