Sport

Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu vor lua startul în Turul Corsicii

Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu se află în fața ultimei provocări din Junior ERC. Echipajul Napoca Rally Academy va lua startul în acest weekend, cu un Citroen C2 R2 Max, în Turul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri.

După ce au adunat primele puncte din Junior ERC în Elveția, Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu sunt pregătiți să continue în același ritm și în Turul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri. Considerat ca fiind unul dintre cele mai dificile raliuri pe asfalt, Turul Corsicii (numit și raliul celor 10.000 de viraje) se desfășoară în perioada 6-8 noiembrie pe specialele de asfalt de pe insulă. „Este un raliu fabulos, foarte tehnic, cu incredibil de multe viraje, cu porțiuni rapide în coborâre și este clar că aici nu-ți poți permite să faci nici cea mai mică greșeală”, a spus Florin Tincescu, după recunoașterile oficiale.

În Turul Corsicii, lupta din Junior ERC va fi una foarte strânsă, La start vor fi cei doi piloți care se luptă pentru titlu,  Stéphane Lefebvre și Andrea Crugnola, care concurează tot în culorile Napoca Rally Academy, dar și Fabio Andolfi, Gino Bux sau Aleks Zawada. „Sentimentul pe care l-am avut după câștigarea primelor puncte în Elveția nu poate fi descris în cuvinte. Vrem să continuăm în același ritm și aici și sper că vom fi feriți de probleme tehnice”, a continuat Florin Tincescu.


Astăzi, 6 noiembrie, de la ora 21:00 este programat startul festiv în fața Primăriei din Porto-Vecchio, iar vineri și sâmbătă cele 11 probe speciale cu o lungime de 251,5 kilometri. „Este un raliu lung și foarte dificil, dar suntem pregătiți pentru ultima provocare din acest sezon. Îmi doresc să parcurg cât mai mulți kilometri pentru că fiecare pas pe care-l facem acum înseamnă deja pregătirea pentru 2015. Avem un program pe doi ani în Junior ERC și pentru noi anul acesta a fost unul de acomodare. Abia aștept să luăm startul aici și vom face totul pentru a termina în puncte”, a mai adăugat Florin Tincescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter