Sport

Ogăraru: „De când am venit la Cluj se vorbeşte doar despre acest meci”

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj, din Liga 1, este așteptat cu nerăbdare atât de suporterii echipei oaspete cât și de jucătorii echipei „U” Cluj, declară tehnicianul echipei.

George Ogăraru a afirmat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că de când a venit la Cluj toată lumea vorbește doar despre derby-ul Clujului care va avea loc luni. „Meciul cu CFR, binenţeles e un derby. De când am venit la Cluj se vorbeşte doar despre acest meci şi toată lumea pare a fi concentrată doar pe acest meci. Toată lumea este concentrată şi pregătită. Aş fi vrut să fim pregătiţi şi mai bine fizic pentru acest meci pentru că ieri a trebuit să jucăm mai multe minute decât ne-am propus şi încercăm să ne recuperăm jucătorii. Ei îşi dorec foarte mult să joace şi să câştige acest derby şi odată întâmplat acest lucru şi relaţia cu suporterii o să se îmbunătăţească”, a declarat Ogăraru.

Antrenorul Universității Cluj a declarat că ridicarea restricțiilor pentru meciul de luni din Gruia este un lucru foarte bun și speră să obțină o victorie. „Pentru mine personal e o mare bucurie ca să pot juca cu stadionul plin şi cred că şi pentru suporteri de asemenea. Eu cred că într-un derby forţele cumva se egalează. Sper să obţinem o victorie. Am preluat o echipă din mers. Petrec foarte mult timp ca să-i dau amprenta mea şi să o ajut să câştige, să-şi îndelinească obiectivul”, a afirmat George Ogăraru.


Despre atitudinea suporterilor de la ultimele meciuri în care au protestat și i-au cerut demisia, George Ogăraru spune că nemulțumirile sunt de înainte de a ajunge el la Cluj și că nimeni din galerie nu a încercat să vorbească cu el pentru a vedea care sunt nemulțumirile. „Am văzut care este atitudinea suporterilor. Se pare că sunt nişte lucruri care s-au întâmplat aici dinainte să vine eu. Am picat cumva la mijloc, dar ca prin munca pe care o voi depune aici la echipă nu am venit să stau degeaba. Mă refer la ce se tot aude scandându-se prin tribune. Eu m-am bucurat că pe parcursul jocului şi-au încurajat echipa. La sfârşit ceea ce s-a întâmplat nu vreau să comentez acest lucru. Fiecare are dreptul să facă ceea ce vrea. Ei n-au încercat să comunice cu mine înainte de a striga demisia”, a declarat tehnicianul.

Ogăraru spune despre echipa CFR Cluj că este o echipă puternică și faptul că de mai multe luni sunt cu același antrenor a determinat echipa să aibă rezultate bune. „Este o echipă puternică care în momentul de faţă joacă ceea ce şi-a propus antrenorul. După mai multe luni de lucrat împreună, cred că au ajuns acolo unde şi-au dorit. Orice muncă necesită timp şi rezultatele de asemenea”, a declarat tehnicianul universitarilor.


Derby-ul Clujului se va juca luni, 29 septembrie, de la ora 21:00 pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Citește pe aceeași temă: Oficialii clubului CFR Cluj au anunțat prețul biletelor pentru derby-ul Clujului

abonare newsletter