Sport

UPDATE - Oficialii clubului CFR Cluj au anunțat prețul biletelor pentru derby-ul Clujului

Oficialii clubului din Gruia, au anunțat prețul biletelor pentru derby-ul dintre cele două echipe din Cluj-Napoca, CFR și Universitatea. În urma presiunilor făcute de suporterii echipei oaspete, oficialii CFR au renunțat la restricții și au scăzut prețul la bilete pentru peluză.

Clubul precizează că biletele vor fi eliberate doar nominal, la achiziționarea lor fiind necesar prezentarea cărții de identitate. „Fiecare persoană trebuie să își achiziționeze personal biletul de intrare în stadion de la casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, prezicează conducerea clubului.

UPDATE 26 septembrie 2014

În urma presiunilor făcute de către suporterii echipei Universitatea Cluj prețul biletelor în peluză a scăzut de la 50 de lei la 10 lei și au fost deschise pentru public tribunele, prețul pentru un loc în acest loc fiind de 60 de lei. Totodată oficialii clubului CFR Cluj au anunțat că biletele la meciul de luni vor putea fi achiziționate sâmbătă și duminică în intervalul 10:00-16:00, iar luni casieriile vor fi deschise până la ora 18:00.


Oficialii motivează aplicarea acestei restricții ca fiind o asigurare că nu se vor mai întâmpla acte de vandalism ca în cazul meciului de anul trecut când băile stadionului au fost distruse în mare parte. „Ne cerem scuze tuturor celor care ar fi dorit să achiziționeze bilete la tribune. Am considerat necesare aceste măsuri în lumina evenimentelor de anii trecuți. Aceste decizii au fost luate pentru a asigura siguranța spectatorilor (abonați) și a jucătorilor”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Potrivit știridecluj, oficialii clubului oaspete, Universitatea Cluj au fost dezamăgiți de luarea acestor măsuri și declară că ar fi dorit să fie mai mulți suporteri pe stadion. „Îmi pare rău să aud acest lucru pentru că suporterii clujeni și-ar fi dorit să se bucure de spectacol, însă este decizia lor și noi nu avem multe posibilități să schimbăm acest lucru. Noi suntem oaspeți și trebuie să ne supunem. Știu că anii trecuți au fost acele evenimente regretabile, însă fotbalul este frumos cu spectatori, mai ales că este un derbi local, și nu cred că s-ar mai fi întâmplat astfel de lucruri acum. Oricum, fanii ne vor fi alături de oriunde ar fi”, a spus directorul sportiv al universității Cluj, Eugen Pîrvulescu.


Președintele clubului Universitatea Cluj a declarat că deși jandarmeria a recomandat accesul în tribune oficialii clubului CFR nu au ținut cont de recomandări. „Am participat la ședința de dimineață cu Jandarmeria, iar recomandarea Jandarmeriei a fost pentru accesul la tribune. Ei, cei de la CFR , nu au ținut cont de asta. E un gest incredibil pentru secolul în care trăim. Am văzut că ei tot ies cu asta în față, cu acele pagube făcute de câțiva suporteri care au luat-o pe căi greșite. Să se meargă în instanță și cine a făcut așa ceva, să plătească! Noi n-am scos în evidență pagubele făcute de galeria lor după un meci pe Cluj Arena, deși puteam foarte bine. Dar nu mi se pare normal să interzici accesul pe stadion unui cetățean din Cluj sau nu numai, unui microbist care și-ar fi dorit să vadă un meci bun de fotbal”, a declarat Munteanu pentru actualdecluj.

Biletele vor putea fi achiziționate doar în ziua meciului de la casele de bilete a stadionului, accesul pe stadion făcându-se începând cu ora 19:00 în baza abonamentului/biletului însoțit de un document de identitate.


Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj, considerat cu grad ridicat de risc, va avea loc luni, 29 septembrie, începând cu ora 21:00 și va fi transmis în direct pe Look TV.

Ultimele Stiri
abonare newsletter