Sport

Silvășan: „Trebuie să câștigăm și când nu suntem în formă“

Mihai Silvășan, căpitanul de la „U“ BT Mobitelco, a declarat înainte de meciul cu Energia Rovinari că echipele mari câștigă și atunci când nu sunt în formă.

Silvășan a suferit o accidentare la genunchi, din cauza căreia nu a putut evolua în partida din deplasare cu CSM Oradea. Căpitanul clujenilor și-a revenit și este apt pentru partida cu Rovinari.
„Cred că o echipă cu adevărat bună câștigă meciuri și când nu e în cea mai bună formă. Așa ne dorim să ajungem și noi, să câștigăm și atunci când nu strălucim în apărare sau în atac. Cred că avem o echipă capabilă și putem ajunge un adversar de temut. La meciul cu Rovinari nu avem altă șansă decât să câștigăm, dacă suntem o echipă care se respectă. Energia este o echipă imprevizibilă, care se bazează mult pe jocul de tranziție“, a spus căpitanul de la „U“ BT Mobitelco. În legătură cu accidentarea sa la genunchi, Silvășan a declarat că este complet vindecat: „M-am antrenat toată săptămâna la parametri normali și nu întâmpin nici o problemă“.

Meciul dintre „U“ BT Mobitelco și Energia Rovinari se va disputa miercuri, de la ora 19 și nu va fi televizată. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare astăzi și pot fi achiziționate de la casieriile Sălii Sporturilor "Horia Demian", între orele 14-18, iar mâine între orele 16-19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter