Sport

„U” Cluj luptă pentru un loc în finala Cupei României. Ce șanse au „studenții” în meciul cu Oțelul Galați?

Universitatea Cluj va juca pe 18 aprilie, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României.

„U” Cluj luptă pentru un loc în finala Cupei României. Sursă foto: Facebook/ FC Universitatea Cluj „U” Cluj luptă pentru un loc în finala Cupei României. Sursă foto: Facebook/ FC Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj va juca pe 18 aprilie, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României. Antrenorul clujenilor a declarat că obiectivul principal este o calificare, din nou, în finala Cupei României. 

În etapa a 4-a din play-out, „studenții” au pierdut, pe Cluj Arena, în fața celor de la Petrolul Ploiești cu scorul de 2-1, după ce au condus din minutul 55. 


După meci, antrenorul Ovidiu Sabău le-a reproșat jucătorilor cum au gestionat fazele golurilor Petrolului, dar a avut critici și la adresa sa, pentru lipsa de reacție.

În sezonul regular, în meciul tur dintre Oțelul Galați și „U” Cluj, din runda a 5-a, cele două echipe au remizat, scor 1-1. Totodată, în meciul retur, Oțelul Galați i-a învins pe Cluj Arena pe „studenți” cu scorul de 1-0, gol marcat în minutul 25. 


CITEȘTE ȘI: 

Ovidiu Sabău, critici pentru jucători după ce „U” Cluj a încasat două goluri în două minute și a pierdut cu Petrolul

Ultima dată când „U” Cluj a reușit să-i învingă pe cei de la Oțelul Galați a fost în 2023, în etapa 19 din Liga I, cu scorul de 1-0. În sezonul respectiv, „U” Cluj a terminat pe locul 11 cu 40 de puncte, iar Oțelul Galați pe locul 10 cu 41 de puncte. 


În momentul de față, „U” Cluj se află pe locul 10 în Superliga cu 26 de puncte, iar Oțelul Galați pe locul 8 cu 27 de puncte. Ultima victorie a clujenilor în play-out a fost pe 15 martie, când au reușit să-i învingă pe cei de la FC Botoșani cu scorul de 3-0 pe Cluj Arena. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc pompează peste 2,4 milioane de euro în „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter