Sport

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj, înaintea meciului contra FCSB: „Echipa va arăta mult mai bine decât a arătat până acum”

„U” Cluj și FCSB se înfruntă luni, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 26-a din Superligă.

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj/ Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj/ Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube

 

 


Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj, a prefațat meciul de luni contra FCSB.

 


Sabău o apreciază pe FCSB, pe care o consideră cea mai în formă echipă din Liga 1. Dar „U” Cluj vine după o repriză secundă fulminantă pe „Ion Oblemenco”, unde a scos in extremis un 2-2 cu Universitatea Craiova după ce oltenii au condus cu 2-0.

Ardelenii au obținut doar un punct în ultimele trei etape, după alte două eșecuri, cu Iași și cu UTA.


Ce a spus Ioan Ovidiu Sabău despre meciul cu FCSB

„Suntem foarte bine pregătiți, am avut o săptămână bună. Terenul ne-a permis să ne antrenăm normal. Noi timp de 3 săptămâni ne-am antrenat pe sintetic. Nu vreau să-mi găsesc scuze, dar când te antrenezi în fiecare zi pe un sintetic foarte dur și apoi vii să joci, e cu totul altceva.

Noi am pierdut tot ce-am făcut bun în Antalya. Este prima dată când ne-am putut pregăti ca o echipă profesionistă, cu ritm, intensitate, dueluri unu la unu. Echipa va arăta mult mai bine decât a arătat până acum.


FCSB e o echipă care s-a maturizat, echipa cea mai în formă. Are jucători foarte buni precum Coman, Olaru, Băluță… Este o echipă foarte bună de contraatac, cu jucători de viteză. Trebuie să jucăm cu mult curaj, să alergăm foarte mult. Nu ne putem deschide foarte mult, pentru că e o echipă căreia nu trebuie să-i lași spații”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău, după înfrângerea suferită de „U” Cluj: „Mulți jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor”

Acord între „U” Cluj și FCSB pentru transferul lui Ianis Stoica. Atacantul și-a găsit echipă în Superligă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter