Sport

Acord între „U” Cluj și FCSB pentru transferul lui Ianis Stoica. Atacantul și-a găsit echipă în Superligă.

Atacantul Ianis Stoica, împrumutat de Universitatea Cluj de la FCSB, și-a găsit o nouă echipă din Superligă.

Acord între „U” Cluj și FCSB pentru transferul lui Ianis Stoica/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com Acord între „U” Cluj și FCSB pentru transferul lui Ianis Stoica/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


După despărțirea de „U” Cluj, Ianis Stoica și-a găsit o nouă echipă din campionatul intern. În urma unei prime jumătăți de sezon cu multe reuşite la „U” Cluj, Ianis Stoica a fost dispus să plece, iar cele două echipe au ajuns la un acord în acest sens.

 


Informația a fost confirmată oficial de „U” Cluj. Astfel, contractul privind împrumutul lui Stoica a fost încheiat înainte de termen, în urma unui acord. 

CITEȘTE ȘI: 
Ianis Stoica, categoric după plecarea de la FCSB: „Uneori am fost nedreptățit, alteori nu meritam”

„FC Universitatea Cluj și FCSB au ajuns la un acord privind încheierea, înainte de termen, a împrumutului jucătorului Ianis Stoica. Acordul dintre cele două cluburi, semnat ieri, conține o serie de clauze financiare asumate de către FCSB”, potrivit reprezentanților „U” Cluj


Stoica a fost împrumutat la U Cluj de FCSB până la finalul sezonului, însă nu se va întoarce la Bucureşti, ci va ajunge la o altă echipă din Superligă.

Ianis Stoica lasă Clujul pentru Sibiu, întrucât acesta a ales să se alăture celor de la FC Hermannstadt, potrivit Fanatik.ro, în acest caz fiind vorba de un transfer definitiv.


Astfel, contractul lui Ianis Stoica la Hermannstadt ar urma să fie valabil până în vara anului 2026, iar salariul jucătorului să fie de 10.000 de euro lunar, potrivit sursei citate. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Speranța lui Ianis Stoica pentru acest an: „Vreau să ne salvăm și ei să câștige titlul”

Ianis Stoica, noul jucător al „U” Cluj! Gigi Becali l-a cedat „studenților”

Ianis Stoica, categoric după plecarea de la FCSB: „Uneori am fost nedreptățit, alteori nu meritam”

Ultimele Stiri
abonare newsletter