Sport

„Feroviarii”, pregătiți pentru derby-ul cu Rapid. Adrian Mutu: „Vom avea un meci greu, dar trebuie să câștigăm”.

Echipa din Gruia este pregătită să primească vizita Rapidului, sâmbătă, pentru un meci cu mize mari. Antrenorul CFR Cluj, Adrian Mutu, speră la o victorie ce ar reduce distanța de punctaj din clasament.

Echipa din Gruia, pregătită pentru „derby-ul vișiniu” cu Rapid București/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca Facebook.com Echipa din Gruia, pregătită pentru „derby-ul vișiniu” cu Rapid București/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


CFR Cluj va primi vizita celor de la Rapid sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, în etapa cu numărul 25 din sezonul regulat al Superligii României.

 


Antrenorul „feroviarilor” vrea o victorie clară şi spune că echipa sa trebuie să câştige.

„Va fi un meci greu, dar credem în victorie”

După victoria din deplasare cu Petrolul Ploiești, Adi Mutu spune că îşi doreşte foarte mult să câştige pentru a avea continuitate în rezultate şi a reduce distanţa din clasament faţă de FCSB. După cum recunoaște tehnicianul, în prezent Rapidul este în formă maximă, iar meciul va fi unul dificil.

„Rapid este o echipă periculoasă. Din 2012, de la ultima victorie aici, Rapid e poate acum în cea mai bună formă. De aceea trebuie să ne aşteptăm la un meci greu. Rapid are acelaşi număr de puncte ca noi, de aceea e un meci important şi în economia clasamentului, aşa că ţinem neapărat să-l câştigăm pentru a putea reduce distanţa între noi şi FCSB. Cu siguranţă va fi un meci frumos pentru spectatori şi telespectatori, sperăm să se încheie cu victoria noastră. Vreau să câştig, îmi doresc continuitate în rezultate”, a declarat Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, în cadrul unei conferințe de presă. 


CITEȘTE ȘI: 
Cristiano Bergodi, pregătit pentru CFR Cluj – Rapid: „O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare”

„Obiectivul nostru este să dăm continuitate ultimelor rezultate. Victoriile îţi dau o linişte morală pentru a pregăti următorul meci şi tot timpul când ai victorii încrederea în tine şi în echipă creşte. Victoria este victorie, nu e important în ce minut dăm gol. Mă bucur mult că băieţii cred până în ultima secundă, asta e atitudinea pe care mi-o doresc la CFR, să nu ne dăm bătuţi niciodată. Aşa se va întâmpla probabil şi mâine. Va fi un meci greu, de luptă, dar va trebui să credem în victorie până la sfârşit. Sper că faptul că suntem neînvinşi acasă să le dea mare încredere jucătorilor mei”, a adăugat tehnicianul.

Adrian Mutu a menţionat că partida de sâmbătă este una specială ţinând cont că a antrenat formaţia Rapid până în vara anului trecut.


Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia FC Rapid, sâmbătă, de la ora 21:15, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Superligii.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meciul CFR Cluj-Rapid București aduce RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca

Cristiano Bergodi, pregătit pentru CFR Cluj – Rapid: „O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter