Actualitate

Meciul CFR Cluj-Rapid București aduce RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid București din data de 10 februarie aduce o serie de restricții în Cluj-Napoca.

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid București din data de 10 februarie aduce o serie de restricții în Cluj-Napoca/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Facebook Meciul dintre CFR Cluj și Rapid București din data de 10 februarie aduce o serie de restricții în Cluj-Napoca/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Facebook

 

 


CFR Cluj va primi vizita Rapidului sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, în etapa cu numărul 25 din sezonul regulat al Superligii României

 


Potrivit CTP Cluj, vor exista mai multe restricții în Cluj-Napoca.

„Cu ocazia meciului de fotbal dintre CFR 1907 Cluj și Rapid Bucuresti, care se va desfășura în 10 Februarie 2024, de la ora 21:15, pe stadionul «Dr. Constantin Rădulescu», Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că în ziua meciului vor fi afectate temporar de restricțiile de circulație liniile de autobuze 37 și  38 în intervalul orar 20:00 – 23:00. 


Pentru preluarea suporterilor la finalul meciului din Gruia (23:00), pe str. Horea în stația Cloșca vor staționa mijloace de transport pe liniile 3, 4 si 35 iar în stațiile Horea și Fac. de Litere tramvaie pe liniile 101 si 102”, potrivit CTP Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie dramatică (2:1) pentru CFR Cluj în deplasare cu Petrolul Ploiești, în Superligă

CFR Cluj, pregătită de victorie în meciul cu Petrolul Ploiești. Adrian Mutu: „Să demonstrăm că suntem o echipă puternică și în deplasare”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter