Sport

Victorie dramatică (2:1) pentru CFR Cluj în deplasare cu Petrolul Ploiești, în Superligă

CFR Cluj a învins-o dramatic pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-1 (0-1), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

Meci CFR Cluj - Petrolul Ploiești, 3 februarie 2024 / Foto: CFR Cluj - Facebook Meci CFR Cluj - Petrolul Ploiești, 3 februarie 2024 / Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Nigerianul Christian Irobiso (23) a deschis scorul pentru Petrolul, dar CFR a egalat după pauză prin ivorianul Kader Keita (52), la prima sa reuşită pentru echipa din Gruia. Ciprian Deac (90+4) a marcat golul victoriei oaspeţilor, din pasa nigerianului Peter Michael.

 


Adrian Mutu a obţinut prima sa victorie în deplasare ca antrenor al CFR-ului, chiar împotriva unei formaţii la care a jucat. Duelul dintre străinii cu cele mai multe meciuri din istoria Superligii nu a avut loc, pentru că „portughezul” Mario Camora (382 de meciuri pentru CFR) nu a evoluat, însă japonezul Takayuki Seto a bifat al 331-lea meci.

Pentru Petrolul este doar al doilea eşec acasă din acest sezon, precedentul fiind în etapa a treia, 0-2 cu FC Voluntari. În tur, CFR s-a impus cu 1-0.


FC Petrolul Ploieşti - FC CFR 1907 Cluj 1-2 (1-0), Stadion „Ilie Oană” - Ploieşti

Au marcat: Christian Irobiso (23), respectiv Kader Keita (52), Ciprian Deac (90+4).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: George Cătălin Găman (Craiova)
Arbitru video: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru asistent video: Claudiu Marcu (Constanţa)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Marin Barbu (Bixad/Satu Mare) - LPF

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, pregătită de victorie în meciul cu Petrolul Ploiești. Adrian Mutu: „Să demonstrăm că suntem o echipă puternică și în deplasare”.

Debut perfect pentru Adrian Mutu. CFR Cluj a zdrobit-o pe FC Voluntari.

Ultimele Stiri
abonare newsletter