Sport

CFR Cluj va pregăti în Spania partea a doua a sezonului

Echipele de fotbal din Superliga României își încep stagiile de pregătire înainte de reluarea campionatului. CFR va merge în Spania.

CFR Cluj se va antrena în Spania / Foto: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj se va antrena în Spania / Foto: CFR Cluj - Facebook

 


CFR Cluj a anunțat că se va reuni la Cluj-Napoca pe 4 ianuarie, urmând ca după două zile jucătorii să plece într-un cantonament în Spania, pentru a se antrena.


 

„Echipa noastră se va reuni în 4 ianuarie la Cluj-Napoca și va începe pregătirea pentru reluarea campionatului, iar sâmbătă, 6 ianuarie, băieții vor pleca în cantonament în Spania, la Oliva Nova, unde se vor antrena până pe 19 ianuarie. În cadrul stagiului de pregătire, CFR Cluj va disputa și câteva meciuri amicale. Detalii despre partidele de verificare vor fi anunțate în curând!”, a transmis conducerea clubului.


„U” Cluj a anunțat încă din 23 decembrie că începe pregătirea pentru a doua parte a sezonului pe 3 ianuarie, când jucătorii pleacă în Antalya pentru un cantonament de 10 zile.

„Programul jocurilor de pregătire:
U vs. Kocaelispor (locul 2 în a doua ligă din Turcia) – 07.01.2024
U vs. Sabail (locul 3 în prima ligă din Azerbaijan) – 12.01.2024


Echipa noastră va avea parte de un meci de pregătire pe data de 9 ianuarie; adversarul stabilit inițial și-a schimbat programul, așa că echipa adversă va fi aleasă în următoarele zile”, a transmis U Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ermal Krasniqi a spus de ce a semnat cu Rapid după despărțirea de CFR Cluj: „Vreau să joc cât mai repede”

Ovidiu Sabău, gata să plece de la „U” după dezastrul contra CFR. Conducerea clubului: „Eșecul nu este fatal!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter