Sport

Transferul de 5 milioane de euro al lui Ermal Krasniqi a căzut. Varga: „Timpul era prea scurt”

Ermal Krasniqi, atacantul celor de la CFR Cluj, a fost la un pas de un transfer de 5 milioane de euro, însă mutarea a picat.

Jucătorul de fotbal Ermal Krasniqi / Foto: CFR Cluj - Facebook Jucătorul de fotbal Ermal Krasniqi / Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Transferul lui Ermal Krasniqi în străinătate, evaluat la peste 5 milioane de euro, a fost în plan pentru această vară, dar nu s-a materializat.

 


Fără să dea numele echipei, Ioan Varga (64 ani), patronul lui CFR Cluj, a explicat că transferul lui Ermal Krasniqi a picat pentru că cele două echipe nu au mai avut timp să finalizeze mutarea.

Totuși, patronul grupării din Gruia a transmis că atacantul va fi monitorizat în continuare, iar mutarea se poate concretiza în perioada de mercato din iarnă.


„Krasniqi e în standby până în iarnă. Ne-am înțeles la bani, dar timpul era prea scurt. A rămas să-l monitorizeze și să reluăm discuțiile în iarnă.
Chiar dacă e an de reconstrucție, ne batem la titlu. Am echilibrat situația financiară și avem forțe proaspete. Sunt mulțumit de transferurile făcute!”, a declarat Ioan Varga pentru iamsport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul președinte LPF a fost impresionat de evoluțiile lui Ermal Krasniqi din acest sezon: „Dă tare și cu stângul, și cu dreptul în minge”

CFR Cluj s-a impus în al treilea meci amical al iernii. Ermal Krasniqi a debut cu gol

abonare newsletter