Sport

Fostul președinte LPF a fost impresionat de evoluțiile lui Ermal Krasniqi din acest sezon: „Dă tare și cu stângul, și cu dreptul în minge”

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir a fost impresionat de performanța bună a kosovarului adus în această iarnă.

Ermal Krasniqi a venit de la adversara CFR-ului din Conference League, FC Ballkani /FOTO: CFR Cluj - Facebook Ermal Krasniqi a venit de la adversara CFR-ului din Conference League, FC Ballkani /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

CFR Cluj a făcut un transfer important în această iarnă, aducând aripa stângă Ermal Krasniqi de la FC Ballkani. Krasniqi a impulsionat atacul echipei CFR și a arătat că poate evolua bine atât în faza ofensivă, cât și în cea defensivă. 


 

Deși echipa lui Neluțu Varga a pierdut împotriva FCSB cu 0-1, Krasniqi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai meciului. Valoarea sa de piață este estimată la 375.000 de euro și are un contract cu campioana României până în iunie 2026.


Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a făcut o declarație despre un fotbalist de la campioana României și a estimat, în modul său specific, suma pe care ar putea fi vândut jucătorul, care este o extremă stânga.

„Krasniqi e de 3-4 milioane. Poate chiar spre 5, dă tare și cu stângul, și cu dreptul în minge, o lovește bine, are constanță în joc. Nu prea face faza de apărare, adică face faulturi, chestii din astea”, a declarat Dumitru Dragomir.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Cristi Balaj după ce fanii CFR Cluj au aruncat cu bulgări în jucătorii FCSB-ului: „Tavi Popescu încerca să îi lovească!”

Daniel Niculae, răspuns la adresa lui Cristi Balaj: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter