Sport

Suporterii CFR Cluj, mobilizare pentru derby-ul Clujului: „Trebuie să fim toți o singură voce puternică care să domine”

Pagina suporterilor CFR Cluj a făcut apel la aceștia pentru a veni la meciul cu „U” Cluj în număr cât mai mare.

Suporterii echipei CFR Cluj cu fulare în mână/FOTO: Facebook - A.I.S.C.P Suporterii echipei CFR Cluj cu fulare în mână/FOTO: Facebook - A.I.S.C.P

 

 


Universitatea Cluj și CFR Cluj se vor duela pe data de 21 august, în etapa cu numărul 6 a sezonului regulat. Meciul va avea loc pe Cluj Arena și va începe de la ora 21:30.

CITEȘTE ȘI:
S-au pus în vânzare biletele pentru Derby-ul Clujului. Partida va avea loc în mai puțin de două săptămâni

Asociația Independentă a Suporterilor „CFR 1907 Cluj” de Pretutindeni a transmis pe pagina oficială de Facebook ca suporterii să nu cumpere bilete în tribune ci să ia biletele în peluză ca să fie în număr cât mai mare.


„MOBILIZARE MAXIMĂ!!!
În 20.10.22 la meciul de cupă am fost 900 de oameni pe Cluj Arena, în 23.10.22 la meciul din campionat am fost 1.500 de oameni.  Acum ne pregătim să umplem inelul superior al peluzei, ne pregătim sa scriem istorie, să ne adunăm 3.000 de frânari și să umplem peluza.
Pentru ca acest meci să fie o reușită e nevoie de fiecare dintre noi, e nevoie de o implicare și mobilizare maximă. Organizați-vă din timp programul, mobilizați-vă familia, prietenii, cunoscuții. Va fi o zi de sărbătoare pentru noi.
NU VĂ CUMPĂRAȚI BILETE ÎN TRIBUNE!!! Deși vecinii au pus deja în vânzare biletele pentru ei, mai aveți puțină răbdare, în curând se va începe vânzarea si-n peluza noastră, mai sunt câteva detalii de clarificat. Așteptați semnalul nostru, nu vă grăbiți, nu trebuie să ne risipim prin tribune. Trebuie să fim toți o singură voce puternică care să domine Clujul! HAI CFR!!!”, a transmis AISCP.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meciul CFR Cluj – Sepsi OSK se amână. Care este motivul?

„U” Cluj-Dinamo București, remiză la Mediaș

abonare newsletter