Sport

CFR Cluj a vândut tot ce avea mai bun și a scăpat de datorii. Anunțul lui Cristi Balaj

În urmă cu un an, despre CFR s-a scris că are datorii imense, iar clubul intrase la un moment dat și în atenția celor de la UEFA. Acum însă, Cristi Balaj a anunțat că CFR nu mai are nicio restanță față de vreun angajat al clubului.

Cristi Balaj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Cristi Balaj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


În urmă cu mai bine de un an, despre CFR Cluj s-a scris că are datorii imense, iar clubul intrase la un moment dat și în atenția celor de la UEFA

 


Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, a anunțat că în acest moment nu mai au nicio restanță.

„Indiscutabil, ne-am ocupat și de veniri. Este meritul echipei pe care o conduc și alături de Bilașco, Zamfir, Mara, dar și toți ceilalți din club au muncit intens. Jucătorii care au fost vânduți au fost aduși de această echipă și interesul nostru a fost să găsim soluții de viitor pentru CFR.
Așa s-au vândut Scuffet, Boateng. Există interes pentru Krasniqi, Yeboah, Bîrligea. Avem oferte și putem spune că după mulți ani, de mâine putem să spunem că după monitorizare, CFR nu va mai avea datorii către angajați. A început să dea roade munca noastră.
Nu am făcut o socoteală (câți bani au intrat în club-n.red.), dar sunt suficienți cât să atingem obiectivul, să nu mai avem datorii către jucători, staff, angajați. Le mulțumesc tututor pentru că am depășit momentul greu", a spus Balaj, la Fotbal Club.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj crede că accidentările au făcut diferența în meciul cu FCSB: „Nu trebuie să fii mare specialist să îți dai seama”

„U” Cluj revine acasă pentru derby-ul cu CFR. Unde se vor disputa meciurile cu Rapid și Dinamo?

CFR Cluj, transfer pentru a câștiga Superliga! Nelu Varga: „Vom fi o echipă puternică, o să vedeți”

abonare newsletter