Sport

CFR Cluj, transfer pentru a câștiga Superliga! Nelu Varga: „Vom fi o echipă puternică, o să vedeți”

Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, a dezvăluit că este la un pas să îl transfere pe Luka Juricic, atacantul bosniac de la Pyunik Erevan.

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj/ Foto: captură TV Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj/ Foto: captură TV

 

 


CFR Cluj continuă să facă schimbări în acest sezon. 

 


Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a dezvăluit că este la un pas să îl transfere pe Luka Juricic, atacantul bosniac în vârstă de 26 de ani de la Pyunik Erevan.

„Vom fi o echipă puternică, o să vedeți, cu domnul Mandorlini. Din ce mi-au spus colegii de la club, suntem foarte aproape să transferăm un atacant, pe Luka Juricic, de la Pyunik, și un mijlocaș, un număr 6 din naționala Ghanei. Deocamdată nu vă pot spune numele lui”, a spus Nelușu Varga pentru Digi Sport.


Potrivit sursei citate anterior, CFR Cluj va plăti în jur de 200.000 de euro.

Transferurile făcute de către CFR Cluj în această vară

Sosiri: Vasile Mogoș (30 de ani, fundaș – 45.000 de euro), Philip Otele (24 de ani, atacant – liber de contract), Cătălin Căbuz (27 de ani, portar – liber de contract) Arlind Ajeti (29 de ani, fundal central – liber de contract), Durel Avounou (25 de ani, mijlocaș central – liber de contract), Mihai Pînzariu (19 ani, portar, FC Bihor – liber de contract), Jefte Betancor (29 de ani, astacant, revenit după împrumut), Otto Hindrich (20 de ani, portar, revenit după împrumut)


Plecări: Nana Boateng (29 de ani, mijlocaș central, la Jeonbuk, două milioane de euro), Christopher Braun (31 de ani, fundaș dreapta, la Rapid, 250.000 de euro), Mihai Bordeianu (31 de ani, mijlocaș central), Jean Claude Billong (29 de ani, fundal central), Adrian Gâdea (23 de ani, atacant), Anton Maglica (31 de ani, atacant), Karlo Brucic (31 de ani, fundaș stânga), Denis Kolinger (29 de ani, fundaș central).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nana Boateng, mesajul transmis celor de la CFR Cluj după ce s-a transferat la echipa lui Petrescu: „Îmi voi aminti mereu echipa”

CFR Cluj a realizat al șaselea transfer al verii. Durel a fost convocat pentru prima oară la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani

CFR Cluj a anunțat o nouă mutare în această vară. Arlind Ajeti, prezentat oficial după ce a impresionat în amicale

abonare newsletter