Sport

OFICIAL. CFR Cluj are 26 de milioane de euro datorii. Clubul pregătește însă noi investiții

CFR Cluj are 26 de milioane de euro datorii, conform unor date oficiale publicate de campioana României.

CFR Cluj are probleme din punct de vedere financiar, cel puțin pe hârtie CFR Cluj are probleme din punct de vedere financiar, cel puțin pe hârtie

 

„Feroviarii” și-au prezentat situația financiară din ultimul an, iar suma totală a datoriilor a ajuns la 26 de milioane de euro. Conform documentelor oficiale, CFR Cluj avea la finalul lui 2021 o datorie totală de 129.856.351 lei, adică 26 de milioane de euro.


La capitolul datorii, CFR Cluj este în top și la bugetul local. „Feroviarii” aveau la finalul lui ianuarie 2021 o datorie de 363.000 de euro către Primăria Cluj-Napoca.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Datoria totală a echipei din Gruia a crescut în ultimele 12 luni cu 35,3 milioane de lei, adică peste 7 milioane de euro. 


CFR Cluj, pierderi uriașe în 2021

În 2021, CFR Cluj a pierdut 8,8 milioane de euro, conform documentelor prezentate de oficialii echipei. Pierderile campioanei României s-au dublat în 2021, față de 2020.

CFR Cluj a ratat în 2021 intrarea în grupele Europa League și a fost nevoită să plătească despăgubiri importante unor jucători, dar și lui Marius Șumudică.


CFR Cluj, investiții importante

CFR Cluj arată rău pe hârtie, dar în realitate clubul are ambiții mari. Cel mai probabil, echipa antrenată de Dan Petrescu va obține al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1 și încearcă să dezvolte un proiect grandios la Cluj-Napoca. Oficialii echipei vor să investească aproximativ 15 milioane de euro în modernizarea și extinderea stadionului „Dr.Constantin Rădulescu”.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj vrea să își modernizeze stadionul și să mărească capacitatea arenei din Gruia

Un nou pas spre titlul de campioană pentru CFR Cluj. Trupa din Gruia a trecut cu 2-0 de FC Argeș

abonare newsletter