Sport

Cristi Balaj crede că accidentările au făcut diferența în meciul cu FCSB: „Nu trebuie să fii mare specialist să îți dai seama”

Președintele CFR Cluj Cristi Balaj spune că accidentările suferite de echipa sa au făcut diferența în meciul cu FCSB.

Cristi Balaj /FOTO: CFR Cluj - Facebook Cristi Balaj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a avut parte de o primă repriză dificilă în derby-ul disputat în deplasare împotriva echipei FCSB. Dan Petrescu a fost nevoit să facă față pierderii a doi jucători titulari, Cristopher Braun și Ermal Krasniqi, ambii fiind nevoiți să părăsească terenul în minutul 43 al meciului.

 


Cristi Balaj a comentat că accidentarea lui Braun a fost momentul crucial care a influențat rezultatul confruntării de pe Arena Națională. Andrei Peteleu, jucătorul care l-a înlocuit pe Braun, nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și a fost implicat în mod direct în faza golului marcat de Florinel Coman. Atacantul FCSB s-a desprins în viteză între Peteleu și Kolinger și a înaintat rapid spre poarta apărată de Scuffet, finalizând cu un șut jos.

Eroarea din defensiva echipei CFR-ului l-a lăsat fără cuvinte pe Cristi Balaj, care consideră că, dacă Braun ar fi rămas pe teren, golul marcat de Coman nu s-ar fi produs. 


„Atmosfera pe stadion a fost una frumoasă, îi felicit, s-au comportat impecabil. E important pentru o echipă să aibă o asemenea susținere. Așa cum au avut și cei de la Rapid, Craiova, în anumite momente.

În rest, am simțit că Dan Petrescu a dorit să ducă meciul la 0-0 cât mai mult, după care să apeleze la Birligea și Janga, pentru că eram convins că și el dorește să câștige meciul. Păcat că nu a intrat mingea în poartă la acea situație lucrată, când șutul lui Cvek, deviat, a lovit transversală. A lipsit foarte puțin să între mingea în poartă.


Din păcate, motivul pentru care am luat gol… Nu trebuie să fii mare specialist să îți dai seama. Încerc să nu lovesc în jucători. Dar a fost un gol care putea fi evitat foarte ușor. Probabil dacă era Braun în teren, nu am fi încasat acel gol”, a declarat Cristi Balaj pentru prosport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut în fața FCSB pe o Arenă Națională plină de suporteri

CFR Cluj va renunța la patru jucători în această vară

abonare newsletter