Sport

Rămâne sau nu Dan Petrescu la CFR? Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova de joi

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a anunțat că Dan Petrescu va sta pe bancă joi, la barajul pentru preliminariile Conference League cu FCU Craiova, iar după joc e programată o discuție decisivă.

Pleacă sau nu Dan Petrescu de la CFR? Foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Pleacă sau nu Dan Petrescu de la CFR? Foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

Barajul pentru preliminariile Conference League. CFR Cluj - FCU Craiova are loc pe 1 iunie, de la ora 20

Petrescu va fi pe bancă la baraj, în ceea ce ar putea reprezenta ultimul său meci la CFR Cluj în acest mandat. Dan ar fi dorit de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai și ar putea pleca după duelul cu FCU Craiova din Gruia. În locul lui, în Gruia ar urma să vină Cristiano Bergodi.


Balaj: „Dan Petrescu va fi pe bancă cu FCU Craiova”

„Vom analiza după meci situația lui Dan, dacă va dori să plece sau nu. Noi îl dorim. El va fi pe bancă joi.  Dacă după acest meci dorește să meargă la alt club, probabil este ofertat, atunci vom sta și vom analiza. Dar nu avem discuții cu alt antrenor”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Fotbal Club”.

Dan Petrescu ar urma să plece în Coreea de Sud

Potrivit presei din Coreea de Sud, Dan Petrescu ar fi ajuns deja la un acord cu șefii lui Jeonbuk și ar mai aștepta doar viza de Coreea. Acesta ar urma să debuteze la noua echipă pe 11 iunie, contra lui Gangwon.


Jeonbuk Hyundai este în prezent pe locul 7 în prima ligă din Coreea de Sud, având 18 puncte în 15 meciuri. Echipa este pregătită de Do-Heon Kim, care ocupă rolul de interimar.

Dan Petrescu are în palmares 6 titluri de campion în România, fiind al doilea în topul all-time.


A mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Mosova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunnin, Al Nasr, CFR Cluj, Guizhou Hengfeng și Kayserispor.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prima reacție a CFR-ului după deparajul lui Dan Petrescu de la finalul meciului cu Farul: „De aici apare această stare fizică precară”

Dan Petrescu poate ajunge în Coreea de Sud în cazul în care se desparte de CFR Cluj

Dan Petrescu nu are liniște la CFR! Anunț înaintea meciului cu Sepsi: „Cea mai rea perioadă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter