Sport

Dan Petrescu poate ajunge în Coreea de Sud în cazul în care se desparte de CFR Cluj

Dan Petrescu ar fi primit o ofertă pentru a fi antrenorul unei echipe din Coreea de Sud.

Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: CFR Cluj - Youtube Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: CFR Cluj - Youtube

 

 


CFR Cluj se confruntă cu riscul de a pierde șansa de a participa în cupele europene în acest sezon, iar există posibilitatea ca antrenorul Dan Petrescu să plece de la echipă.

 


Petrescu a primit o ofertă concretă din partea clubului FC Seoul din Coreea de Sud, potrivit Fanatik. Această echipă îi propune lui Petrescu un salariu anual de 1.5 milioane de dolari pentru a-l convinge să semneze.

Deocamdată, Petrescu nu a luat o decizie cu privire la viitorul său și așteaptă încheierea sezonului pentru a se pronunța. Cu toate acestea, ratarea calificării în cupele europene ar putea însemna și plecarea lui Petrescu.


CFR Cluj se află într-o luptă intensă pentru a ocupa locul trei în această etapă finală a sezonului și are nevoie de o victorie în meciul cu Farul.

După aceea, ardelenii vor juca un meci de baraj împotriva învingătoarei dintre FC Voluntari și U Craiova 1948, pentru a obține prezența în Conference League.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Va rămâne Dan Petrescu la CFR Cluj și din sezonul viitor?

CFR Cluj renunță la 10 jucători, după un sezon sub așteptări

Ultimele Stiri
abonare newsletter