Sport

Alex Chipciu se gândește unde va juca din sezonul viitor: „Să vedem în zilele următoare”

Alex Chipciu se gândește la viitorul său la Universitatea Cluj.

Alex Chipciu înaintea meciului cu Sepsi /FOTO: FC Universitatea Cluj Alex Chipciu înaintea meciului cu Sepsi /FOTO: FC Universitatea Cluj

 

 


Imediat după finala pierdută la loviturile de departajare, Alex Chipciu, în vârstă de 34 de ani, a tras primele concluzii. Fostul internațional spune că echipa sa a fost cea care a dominat partida. Universitatea Cluj a avut o șansă reală de a câștiga în fața lui Sepsi la loviturile de departajare, dar Ze Gomes a ratat penalty-ul care putea aduce victoria „studenților”.

 


Chipciu a dezvăluit că a ajuns la finalul contractului cu actuala sa echipă și a sugerat că și-ar dori să rămână și în sezonul următor.

„Am fost foarte aproape, am avut lovitură decisivă să câștigăm. Eu personal nu sunt dezamăgit, dacă nu meritam să jucăm această finală eram dezamăgit. Ca joc am fost superiori lor. Ăsta e fotbalul, nu poți să câștigi mereu. 


Momentele astea te întăresc, clar. Sperăm să mai ajungem aici. Mă gândeam puțin mai devreme că aveam o parte din ei care spuneau că am fost acolo, m-am gândit la ocazii. Viața e făcută din momente grele și zece la sută momente frumoase. Alea zece la sută n-au fost cu noi în seara asta. Ăsta e fotbalul, n-avem ce face. 

Am ratat și eu penalty-uri. Am ratat penalty-ul cu Ludogoreț. Asta e viața, n-avem ce face! Clar, suporterii noștri sunt fabuloși. Un mare merit în parcursul nostru din acest an îl au ei. În deplasare am avut ceva probleme, nu pot să vorbesc despre sezonul viitor, mie mi se termină contractul. Am discutat cu oamenii de aici, m-am simțit foarte bine. Să vedem în zilele următoare”, a spus Alex Chipciu după meci.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, mesaj de susținere pentru „U” Cluj după finala pierdută: „Respect și admirație superbei galerii a Universității Cluj. Ați creat o atmosferă de vis, magică pe stadion!”

Pleacă Sabău de la „U” Cluj după înfrângerea din finala Cupei României?

Ultimele Stiri
abonare newsletter