Sport

Meci dificil pentru CFR Cluj în semifinala Cupei României. Petrescu, vizibil nervos de arbitraj

CFR Cluj va întâlni miercuri echipa Sepsi OSK, în una din cele două semifinale din Cupa României. Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, anunță că partida va fi cu siguranță una dificilă.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj- Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj- Facebook

 

 


Campioana României va întâlni, miercuri, de la ora 19:00 echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în semifinala Cupei României.

 


Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, se așteaptă la un meci dificil, menționând că partida de miercuri seară este una vitală pentru ambele echipe.

„În fotbal mereu următorul meci e cel mai important și cel mai greu. Așa e și pentru noi. E un meci în Cupă, unde nu poate fi meci egal. O echipă va câștiga și va merge mai departe indiferent dacă 90 de minute sau 120. Este clar că se joacă pentru a ajunge în finală. E un meci vital pentru ambele echipe, cred eu.


Pentru mine e important orice meci și orice trofeu. Va fi al 57-lea meci al stagiunii și se simte. Cad jucătorii ca popicele. Nu avem ce să facem, cei care au rămas trebuie să joace și să încerce să califice echipa mai departe.

Nu există favorite la semifinale și finală. Cred că șansele sunt 50-50. Nu mi se pare corect să jucăm acolo. În semifinale trebuia tur-retur sau un meci pe teren neutru. Numai la noi se întâmplă așa ceva”, a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului contra Sepsi OSK.


Dan Petrescu a răbufnit la adresa arbitrajului

Dan Petrescu și-a arătat public nemulțumirea la adresa arbitrajului.

„Îmi place că se fac polemici în săptămâna asta. Hai să luăm meciurile CFR-ului, să ne gândim. Primul meci, cu Rapid, în minutul 94, Maglica marchează, eu nu am văzut ofsaidul nicăieri. Al doilea meci e la Craiova, Ivan are capul în ofsaid și se spune că nu se ia, ci doar piciorul. Deci 4 puncte pierdute.


Când jucăm cu Farul și dau gol ei, se spune că se ia capul lui Braun. Păi, stai, cu Ivan nu s-a luat. Cu FCSB am avut penalty cât casa, la Birligea, nu s-a uitat nimeni la VAR. Deci am fost dezavantajați în 5 meciuri din 5 în play-off. Ar fi trebuit să se retragă clubul, nu doar patronul (...) Numai CFR a fost dezavatanjată. Și liniile au fost trase cum au vrut. Colțescu dă penalty, e la 5 metri. Vede clar, se aude de pe bancă că a fost. Vine la VAR, o secundă, și întoarce. Când ai văzut tu mă? Cere mai multe unghiuri, te uiți de mai multe ori”, a adăugat Petrescu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, învinsă de Farul Constanța, în deplasare, scor 1-0

Cristi Balaj, ieșire dură după Farul - CFR: „CFR a fost dezavantajată de decizii VAR la limită”

Ultimele Stiri
abonare newsletter