Sport

Cristi Balaj, ieșire dură după Farul - CFR: „CFR a fost dezavantajată de decizii VAR la limită”

CFR Cluj a cedat pe terenul Farului, scor 0-1, și a rămas la patru puncte în spatele liderului, cu 5 meciuri rămase de disputat din play-off-ul SuperLigii. Oficialii echipei din Gruia s-au plâns de arbitrajele din ultimele meciuri.

Cristi Balaj, președintele CFR-ului/FOTO: Cristian Balaj - Facebook Cristi Balaj, președintele CFR-ului/FOTO: Cristian Balaj - Facebook

 

 


Farul Constanța a bătut campioana CFR Cluj cu 1-0 și încheie turul play-off-ului pe primul loc.

 


Cei de la CFR au contestat arbitrajul prin vocea patronului Ioan Varga, în timp ce președintele Cristi Balaj a ținut să critice și el deciziile celor delegați la acest duel.

„Vorbim de un cumul de factori și vorbim de o serie de meciuri în care au fost erori, nu doar conform opiniei noastre. Este greu să participi la o competiție cu un cuțit în spate.


Asta au spus-o oamenii care comentează meciurile. Dar am făcut o promisiune că o să vorbesc mai puțin despre arbitraj și o respect. În meciul de aseară (sâmbătă-n.red.) am fost surprins neplăcut de ultimele minute, cu tot ce a însemnat ele. Nu vreau să spun mai mult.

Domnul Varga a vorbit într-un anumit context, fiind marcat de deciziile împotriva CFR-ului din acest meci. Au fost decizii evidente, remarcate de mass-media (...)


Toate fazele ambigue au fost de fiecare dată judecate împotriva CFR-ului. Nu doar ieri (sâmbătă-n.red.), dar și cu Rapid, și cu Craiova, CFR a fost dezavantajată de decizii VAR la limită”, a declarat Cristi Balaj, pentru ProSport.

Neluțu Varga este convins că CFR este „furată”

Neluțu Varga este convins că CFR Cluj a fost „furată” în meciul contra Farul Constanța.


„Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate și uită-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană!”, a declarat Ioan Varga.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un IT-ist din Cluj a alergat printre atleții de elită la un maraton din SUA! A ajuns la curse în 22 de țări și vrea să ia întreaga lume la pas. FOTO

Petrescu a răbufnit după ce s-a zvonit că Mihai Bordeianu nu joacă pentru că și-a cerut banii: „Ce treabă am eu?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter