Sport

Patru jucători de la formațiile Clujului au fost incluși în echipa etapei în SuperLigă

Doi jucători de la Universitatea Cluj împreună cu doi de la CFR Cluj au fost incluși în echipa etapei.

Dan Nistor (plan apropiat) bucurându-se de golul marcat /FOTO: FC Universitatea Cluj Dan Nistor (plan apropiat) bucurându-se de golul marcat /FOTO: FC Universitatea Cluj

 

 


Ambele echipe din Cluj au avut un weekend de succes, obținând victorii importante. Universitatea Cluj a câștigat pentru prima dată în istorie pe terenul Petrolului, cu scorul de 2-0, în timp ce CFR Cluj a înregistrat prima victorie din play-off, învingând Sepsi OSK cu scorul de 2-1.

 


LPF a luat notă de prestațiile jucătorilor ambelor echipe și i-a inclus pe patru dintre aceștia în echipa ideală a etapei din play-off/play-out. Andrei Gorcea și Dan Nistor de la Universitatea Cluj, precum și Ciprian Deac și Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, au fost recunoscuți pentru contribuția lor la victoriile echipelor lor.

 


Echipa etapei în Superligă

PORTAR
Andrei Gorcea (Universitatea Cluj / 21 de ani) - „A închis perfect poarta pe «Ilie Oană», de unde studenţii clujeni s-au întors cu toate punctele”, scrie LPF.

FUNDAŞI
Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova / 24 de ani) 
Grigore Turda (FC Argeş / 25 de ani) 
Raul da Silva (Universitatea Craiova / 33 de ani) 
Naser Aliji (FC Voluntari / 29 de ani) 


MIJLOCAŞI
Ciprian Deac (CFR Cluj  37 de ani) - „A înscris pentru a șasea oară în acest campionat, în care mai are şi 12 pase decisive”, notează LPF.
Dan Nistor (Universitatea Cluj / 34 de ani) - „A fost cel mai bun jucător din duelul care le-a adus clujenilor întâiul succes pe teren ploieştenilor în Superliga României”, a transmis aceeași sursă.
Darius Olaru (FCSB / 25 de ani) 
Sebastian Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) 

ATACANŢI
Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt / 23 de ani) 
Daniel Bîrligea (CFR Cluj / 22 de ani) - „281 a fost indexul Instat din partida cu Sepsi, cel mai mare înregistrat de un jucător cu minute în etapa a 4-a de play-off/out. A înscris pentru a patra oară în 2023”, a transmis LPF.


ANTRENORUL ETAPEI
Elias Charalambous (FCSB / 42 de ani)


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Petrolul – „U” Cluj 0-2. Ardelenii le-au provocat „Lupilor galbeni” prima înfrângere în play-out

CFR Cluj a obținut prima victorie în play-off-ul SuperLigii. Campioana României a „rupt” ghinionul

Ultimele Stiri
abonare newsletter