Sport

CFR Cluj a obținut prima victorie în play-off-ul SuperLigii. Campioana României a „rupt” ghinionul

CFR Cluj a câștigat meciul de sâmbătă seara contra echipei Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa 4 din play-off SuperLigă. Scorul final a fost 2-1 (1-1).

Daniel Bîrligea, jucătorul CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj-Facebook Daniel Bîrligea, jucătorul CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj-Facebook

 

 


Campioana României a avut un start ezitant de play-off, în care a obținut 3 egaluri în primele 3 partide.

 


Astfel, distanța față de liderul SuperLigii, Farul Constanța, este de patru puncte.

De cealaltă parte Sepsi a avut prima victorie din play-off, 2-0, cu Rapid, și speră să continue trendul ascendent cu un rezultat pozitiv și în Gruia.


Ultima confruntare dintre cele două formații a fost terminată la egalitate, 2-2. Pentru Sepsi au marcat Tamas și Safranko, iar pentru trupa lui Dan Petrescu au înscris Yuri și Janga.

CFR Cluj a început bine meciul, având ocazie de gol în primul minut când îrligea centrează din partea dreaptă, însă Krasniqi ratează execuția. Campioana României nu s-a descurajat și a avut o altă ocazie de gol în minutul 4 când Ciprian Deac trimite cu stângul din afara careului, dar mingea trece peste poarta adversarilor. În minutul 20 Krasniqi lasă mingea în careu pentru Braun, care șutează puternic, dar Niczuly are o paradă spectaculoasă. 


Chiar dacă CFR Cluj a avut multe ocazii de a marca, Sepsi OSK deschide scorul în minutul 28. Dumitrescu îi pasează în careu lui Cosmin Matei, acesta centrează în careu, iar același Dumitrescu apare în centrul careului și marchează cu capul. Înainte de pauză Daniel Bîrligea reușește să egaleze scorul. În minutul 44  Krasniqi centrează de pe partea stângă în careu, iar Bîrligea trimite cu capul, Niczuly încearcă să respingă, dar nu reușește.

Scorul la pauză a fost 1-1.


Covăsnenii, în 10 jucători

Repriza a doua vine cu un gol spectaculos al lui Ciprian Deac. În minutul 53 Burcă recuperează mingea aproape de jumătatea terenului, îi trimite lui Janga, care îi pasează lui Deac, iar acesta marchează.

În minutul 62 Branislav Ninaj de la Sepsi OSK îl trage în jos pe jucătorul Rangelo Janga de la CFR Cluj și primește al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Trupa clujeană a controlat în totalitate și a conservat avantajul de pe tabelă. Așadar, CFR Cluj câștigă cu 2-1 în fața celor de la Sepsi OSK și obține primul succes în play-off. 

Sepsi OSK și CFR Cluj se vor mai întâlni în data de 26 aprilie, în semifinala Cupei României.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Curcubeu surprins la meciul CFR Cluj-Sepsi OSK. Imagine superbă, după ploaia de sâmbătă

Zi de meci! CFR Cluj caută prima victorie în play-off-ul SuperLigii

Ultimele Stiri
abonare newsletter