Sport

Neluțu Varga, despre prelungirea contractului lui Dan Petrescu: „Semnează până în 2029!”

Neluțu Varga spune ca îi va prelungi contractul lui Dan Petrescu până în 2029.

Dan Petrescu va semna un nou contract valabil până în 2029 /FOTO: CFR Cluj - Facebook Dan Petrescu va semna un nou contract valabil până în 2029 /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj se află pe poziția a doua în clasamentul SuperLigii, la doar două puncte în spatele liderului, Farul. Deși jocul echipei campioane pare să fi ridicat unele semne de întrebare, Neluțu Varga a anunțat că antrenorul Dan Petrescu va semna o prelungire a contractului până în 2029. În primul meci din play-off împotriva echipei Rapid, ardelenii au oferit multe oportunități oaspeților de a marca și pot considera că au avut noroc că au reușit să obțină un punct, scor 2-2.

 


„Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”,  a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.


Patronul CFR-ului spune ca echipa sa trece printr-un moment nefavorabil, însă este de părere că își vor reveni pe parcursul play-off-ului.

„Jocul echipei am senzația că este într-o cumpănă și își vor reveni pe traseu. Contează foarte mult că noi am jucat 50 de meciuri într-o perioadă foarte scurt, înseamnă enorm de mult pentru o echipă. Când își revin și se odihnesc își vor intra în cursul lor normal”, a mai declarat Varga pentru sursa citată.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a reconstituit cu juniorii golul anulat cu Rapid: „Nu e ofsaid! Trimitem imaginile la FRF și CCA!”

Transferul lui Jo la CFR Cluj nu a picat definitiv. Neluțu Varga: „Hai să nu ne grăbim”

Ultimele Stiri
abonare newsletter