Sport

Gigi Becali este împotriva CFR Cluj în meciul cu Lazio. La ce scor speră patronul FCSB-ului

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali este împotriva CFR-ului în meciul cu Lazio.

Gigi Becali nu ține cu CFR Cluj în returul cu Lazio /FOTO: FCSB - Facebook Gigi Becali nu ține cu CFR Cluj în returul cu Lazio /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Elevii lui Dan Petrescu au fost învinși de către Lazio, scor 1-0, în prima partidă din înfruntarea din Conference League. Patronul FCSB-ului, Gigi Becali și-a spus părerea despre partida retur și a dat și un pronostic pentru meci.

 


„Nu vreau să se califice CFR, să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia.

Nu mai au jucătorii, Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, a spus Gigi Becali la o conferință de presă.
 


Stadion plin la retur

CFR Cluj a anunțat pe rețelele sociale că toate biletele puse în vânzare au fost cumpărate. Astfel, Lazio va fi nevoită să evolueze în fața unui stadion ostil plin cu suporteri.

„SUNTEM SOLD-OUT LA MECIUL CU LAZIO!

Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm să ne susțineți 

Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerațiile de la porți. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, a anuțat CFR Cluj pe Facebook.


Capacitatea stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” este de 22.198 de locuri.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va bifa o bornă importantă la returul cu Lazio. În ce club select va intra campioana României

De ce prime ar beneficia jucătorii CFR Cluj în cazul unei victorii cu Lazio

Ultimele Stiri
abonare newsletter