Sport

De ce prime ar beneficia jucătorii CFR Cluj în cazul unei victorii cu Lazio

Jucătorii CFR-ului ar primi o sumă consistentă în cazul victoriei cu Lazio.

CFR Cluj pleacă în returul cu Lazio cu un gol în dezavantaj /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj pleacă în returul cu Lazio cu un gol în dezavantaj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, a declarat că jucătorii echipei vor primi o recompensă de 200.000 de euro în cazul în care vor reuși să elimine echipa italiană Lazio din competiția Conference League.

 


„Suntem alături de jucători. N-am făcut nicio presiune asupra lor, chiar i-am încurajat. Există o primă de 200.000 de euro pentru jucători", a declarat Cristi Balaj potrivit gsp.ro.

Participarea în Conference League a adus un venit financiar semnificativ pentru campioana României, iar suma câștigată până acum este impresionantă. Echipa a primit 2,94 milioane de euro doar pentru accesul în grupe. La această cifră s-a adăugat suma de 1,5 milioane de euro datorită victoriilor împotriva Slavia Praga (2-0 și 1-0) și Ballkani (1-0), precum și 0,166 milioane de euro pentru remiza cu Ballkani (1-1) și 0,6 milioane de euro ca urmare a clasării pe locul secund în grupa G.

CITEȘTE ȘI:

Un membru al generației de aur este impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Neluțu Varga despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu are nicio importanță dacă ne va elimina Lazio”

Ultimele Stiri
abonare newsletter