Sport

Neluțu Varga despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu are nicio importanță dacă ne va elimina Lazio”

Patrounul CFR Cluj, Neluțu Varga a luat o decizie cu privire la viitorul lui Dan Petrescu la echipă.

Neluțu Varga este încrezător în Dan Petrescu /FOTO: captură TV Neluțu Varga este încrezător în Dan Petrescu /FOTO: captură TV

 

 


Neluțu Varga crede că Dan Petrescu va rămâne antrenorul echipei CFR Cluj chiar. Viitorul „bursucului” în Gruia este deja stabilit, acesta va fi dorit chiar dacă nu va câștiga titlul sau va trece de Lazio. Varga este încrezător în calitățile lui Petrescu, având în vedere că acesta a adus echipei succes în mai multe competiții inclusiv parcursul european.

 


Deși șansele campionilor de a elimina Lazio sunt reduse, Neluțu Varga este hotărât să păstreze colaborarea cu Dan Petrescu.

Patronul campioanei României, CFR Cluj, este convins că Petrescu va semna în cele din urmă un nou contract, care va fi valabil până în vara anului 2029.


„Nu are nicio importanță dacă ne va elimina Lazio sau CFR Cluj nu câștigă titlul. Nu stăm să urmărim nimic. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029. E ultima noastră problemă că Dan nu a semnat încă și pe hârtie prelungirea contractului așa cum ne-am înțeles. E doar o chestiune de timp până când se va și oficializa.

Eu mă bazez pe cuvântul lui Dan, iar noi doi suntem deja înțeleși. Vorba e vorbă și nu mai are rost să mă întrebați de ce încă nu a semnat încă prelungirea contractului. Nici el, dar nici eu nu așteptăm să vedem dacă se întâmplă ceva. Vă repet: noi doi suntem înțeleși. Vreau să vă mai spun și ceva legat de Balaj. Nu este nicio ruptură între mine și el. Nu am avut cu Cristi niciun scandal la Roma. Discuta de meci, dar nu discutam pe un ton răstit unul la altul sau de scandal. Meciul de la Roma a trecut și vom vedea ce vom putea scoate de la retur. Oricum CFR a avut un parcurs bun în Europa”, a declarata Neluțu Varga pentru prosport.ro

CITEȘTE ȘI:

Toate bilete de la meciul CFR Cluj - Lazio au fost vândute!

Lazio a intrat în formă înaintea returului cu CFR Cluj. Immobile a reușit o dublă

Ultimele Stiri
abonare newsletter