Sport

Cristi Balaj a explicat problema apărută la nocturnă înaintea partidei cu FCSB

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj a explicat problema apărută la nocturnă înaintea meciului cu FCSB precum și ce soluții au fost găsite.

Instalația de nocturnă a stadionului a întâmpinat probleme înainte de începutul partidei din Superligă /FOTO: CFR Cluj - Facebook Instalația de nocturnă a stadionului a întâmpinat probleme înainte de începutul partidei din Superligă /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a fost învinsă pe propriul teren de FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 24 din sezonul regulat al Superligii. Cristi Balaj a dat mai multe detalii despre incidentul cu nocturna petrecut înaintea meciului.

 


„De aceea avem rezultate pentru că suntem realiști, corecți. S-a muncit din greu pentru a aduce terenul în starea în care s-a prezentat. Nu pot decât să mulțumesc și să apreciez pe cei care m-au ajutat.

(n.r. nocturna funcționează în același timp cu instalația) Da. Numai că am fost obligați să oprim toate celelalte aparate la zonele, unde se vând produse alimentare. Am oprit tot ce înseamnă zona de alimentație care deserveau spectatorii


A trebuit să le oprim. N-am vrut să riscăm. Am făcut acest lucru până să înceapă meciul”, a declarat Balaj pentru fanatik.ro.

Președintele CFR Cluj a explicat și situația în care echipa sa ar fi pierdut meciul la masa verde.


„Dacă ar fi căzut de două ori nocturna meciul se pierdea la masa verde în timpul regulamentar. Meciul nu a început pentru că nici băieții nu au ieșit, ori nu s-a considerat oprire. Doar din momentul în care arbitrul dă drumul la joc. Din acel moment ai voie de două ori, dacă meciul nu poate să înceapă din cauza nocturnei.

Dacă o echipă nu iese de la vestiar, meciul nu începe în primul rând pentru că n-a ieșit echipa. Ai timp de așteptare timp de 15 minute. Dacă meciul nu începe după acele 15 minute și din cauza nocturnei atunci se consideră oprire. Ai la dispoziție o oră ca să remediezi problema”, a explicat Balaj.


Fostul arbitru a adus în discuție și eforturile făcute pentru ca terenul să fie practicabil pentru partidă.

„Îmi pare rău, pentru că s-au făcut eforturi majore pentru a arăta terenul așa.

Temperatura în Gruia și probabil și pentru că este situată la o altitudine mai mare comparativ cu restul orașului vântul suflă mult mai puternic acolo și temperaturile au fost foarte, foarte scăzute. 

S-a muncit din greu pentru a aduce terenul în starea în care s-a prezentat. Nu pot decât să mulțumesc și să apreciez pentru cei care m-au ajutat”, a mai declarat Crisit Balaj.

CITEȘTE ȘI:

Daniel Niculae, răspuns la adresa lui Cristi Balaj: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid?”

Reacția lui Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj: „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”

Ultimele Stiri
abonare newsletter