Sport

Reacția lui Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj: „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”

Gigi Becali a fost ironic după victoria FCSB-ului împotriva CFR Cluj.

CFR Cluj a pierdut la limită meciul cu FCSB /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj a pierdut la limită meciul cu FCSB /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a fost învinsă pe propriul teren de FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 24 din sezonul regulat al Superligii.

 


Patronul FCSB-ului, Gigi Becali s-a arătat mulțumit de rezultat. Acesta a făcut aluzie și la o calificare în Champions League.

„Lăsați-ne să ne pregătim de... Dacă suntem ca aseară, vijelie de joc a fost, ca Barcelona...pac, pac, pac! Pase într-una! Asemenea joc mi-a dat curaj, nu poate să ne stea nimeni în cale.


În prima repriză nici nu au contat. Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League (nr. râde). Mi-a plăcut jocul ăsta prestat de echipă. Viteză, cum îmi place mie. Vedeți că, dacă merge jocul, nu mai schimb", a declarat Becali pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a comentat implicarea patronului FCSB-ului în alegerea echipei.


„Vreau să remarc modul în care a pregătit meciul Pintilii și echilibrul pe care l-a dat Gigi Becali la pauză. Nu a umblat, a realizat că echipa a avut o exprimare foarte bună și a așteptat până în minutul 66 să schimbe post pe post, la Compagno.

La un moment dat, am crezut că schimbarea nu a fost foarte bună. Gigi, înțelept, pentru că el face toate schimbările. A fost foarte echilibrat, inteligent. De ce spun că a fost echilibrat? Pentru că în prima repriză, Krasniqi a fost singurul care a mișcat la Sorescu, dar nu l-a schimbat și în a doua repriză nu a mai fost în joc pentru că Deian Sorescu a făcut un meci foarte bun”, a declarat Dumitrescu pentru digisport.ro.


 

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, înfrângere dramatică în Gruia. Petrescu: „Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, au dat gol din nimic”

FOTO. A căzut nocturna pe stadionul din Gruia înaintea fluierului de start. Meciul dintre CFR Cluj - FCSB, amânat

Ultimele Stiri
abonare newsletter