Sport

CFR Cluj, înfrângere dramatică în Gruia. Petrescu: „Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, au dat gol din nimic”

FCSB a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

FCSB a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0)/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook FCSB a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0)/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a fost învinsă pe propriul teren de FCSB, scor 1-0, în runda cu numărul 24 din sezonul regulat al Superligii.

 



La o săptămână după ce pierdea dramatic la Bucureşti cu Farul Constanţa (2-3), FCSB s-a impus la Cluj-Napoca prin golul înscris de francezul Malcom Edjouma (88), din pasa lui Octavian Popescu. Meciul din Gruia a fost unul al portarilor, ambii goalkeeperi având intervenţii remarcabile.

Ştefan Târnovanu, portarul oaspeţilor, s-a opus şuturilor trimise de Ermal Krasniqi (12, 30) şi Emmanuel Yeboah (80, 81). De partea cealaltă, italianul Simone Scuffet a apărat mingile expediate de Andrei Cordea (15, 31) şi Octavian Popescu (51).


CITEȘTE ȘI:
FOTO. A căzut nocturna pe stadionul din Gruia înaintea fluierului de start. Meciul dintre CFR Cluj - FCSB, amânat
Dan Petrescu, nemulțumit înaintea meciului cu FCSB: „Vine frigul, -13, -14 grade, ăsta nu mai e fotbal. Nu ar fi trebuit să jucăm”

FCSB a câştigat ultimele sale cinci meciuri jucate în deplasare în Superligă. CFR Cluj, care a reuşit victorii în deplasare în primele sale partide din 2023, a pierdut ultimele două meciuri jucate acasă, cu FC Hermannstadt (2022) şi FCSB.

CFR Cluj a câştigat meciul tur cu FCSB (1-0).


Petrescu: „E clar că sunt supărat”

Tehnicianul trupei din Gruia, Dan Petrescu, crede că rezultatul cel mai echitabil era un egal.

„E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocazii. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.


Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

CITEȘTE ȘI:

Decizia luată de Lazio în legătură cu Ștefan Radu înaintea partidei cu CFR Cluj

Portarul CFR Cluj, dorit în străinătate. Cristi Balaj: „Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”

abonare newsletter