Sport

Ianis Stoica l-a surprins plăcut pe Ioan Ovidiu Sabău. Cum l-a descris antrenorul pe atacantul venit de la FCSB

Noul atacant al „U” Cluj, Ianis Stoica, a fost lăudat de Ioan Ovidiu Sabău în cantonamentul disputat de „studenți” în Antalya.

Ianis Stoica la antrenament /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Ianis Stoica la antrenament /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Ianis Stoica a ajuns la „U” Cluj în această iarnă sub formă de împrumut, după ce acesta nu a mai prins minute la FCSB.

 


„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FCSB privind împrumutul jucătorului Ianis Stoica. Tânărul atacant va evolua în alb și negru până la finalul sezonului 2022/2023.”, a transmis atunci conducerea „U” Cluj pe Facebook.

Ioan Ovidiu Sabău a avut doar cuvinte de laudă pentru tânărul atacant, fiind impresionat de determinarea acestuia.


„Îl văd preocupat. Își dorește foarte mult să crească, să aibă evoluții foarte bune. Are niște obiective foarte clare, vrea să ajungă să joace la cel mai înalt nivel.

Văd un copil serios, un copil pentru fotbal. Cam toți jucătorii tineri cu care lucrez aici mi se par foarte serioși”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru digisport.ro.


Ianis Stoica va da tot ce are mai bun pentru a ajuta echipa să scape din zona retrogradării.

„Decât să stau sau să joc din când în când, e mai bine să joc meci de meci. Vreau să mă întorc mai puternic, să joc pentru mine, să acumulez cât mai multă experiență și să-mi ajut echipa.


Trebuie să ieșim din acea zonă roșie, nu e OK pentru noi. Trebuie să tindem cât mai sus. Domnul Sabău mi-a explicat câteva chestii tactice, pe care trebuie să le fac. Nimic în plus.

Vina mai mult îmi aparține, că n-am reușit să mă acomodez la stilul de joc. Vine un antrenor, pune în practică un stil de joc, iar jucătorul se adaptează sau nu.

Vreau să ajung într-un campionat puternic, dar nu vreau să visez departe. Trebuie să-mi fac treaba aici. Dacă echipa se salvează cu mine, înseamnă că am făcut o treabă foarte bună.

Calitatea cea mai mare a mea e viteza și plecarea de pe loc. Cel mai mare defect cred că e faza de apărare, nu reușesc să mă apăr bine.

Și atacanții trebuie să se apere, pentru că așa e fotbalul total. O să exersez mai mult, acolo sunt deficicitar”, a declarat Stoica pentru digisport.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a realizat un nou transfer! Jucătorul provine chiar de la rivala CFR Cluj

Reacția lui Romario Pires după întoarcerea la „U” Cluj: „A fost puțin ciudat”

abonare newsletter