Sport

Campioana României, doar egal în primul amical din Spania. CFR Cluj – Holstein Kiel 1-1. VIDEO

CFR Cluj a încheiat la egalitate primul meci amical disputat în cadrul cantonamentului de la Oliva Nova (Spania): 1-1 cu echipa germană Holstein Kiel.

CFR Cluj a încheiat la egalitate primul meci amical disputat în cadrul cantonamentului de la Oliva Nova (Spania)/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a încheiat la egalitate primul meci amical disputat în cadrul cantonamentului de la Oliva Nova (Spania)/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Echipa de fotbal CFR Cluj a terminat la egalitate cu formaţia germană de ligă secundă Holstein Kiel, 1-1 (1-1), miercuri, la Oliva Nova, în primul meci de verificare din stagiul pe care îl întreprinde în Spania.

 


Holstein, aflată pe locul 2 în Zweite Bundesliga, a deschis scorul prin Alexander Muehling (10), dar CFR a egalat înainte de pauză, prin Claudiu Petrila (43).

CITEȘTE ȘI:
Care este următorul transfer din lotul CFR-ului. Fotbalistul pleacă din cauza concurenței pe post
Motivul real pentru care a căzut transferul lui Yeboah la Slavia Praga. Balaj: „Atât de bolnav este încât și l-au dorit în continuare”

Scorul la pauză a fost 1-1.


CFR Cluj n-a mai reușit să înscrie în repriza secundă, începând cantonamentul din Spania cu un pas greșit. 

Până la reluarea campionatului, CFR va mai disputa alte trei partide de verificare, adversarele urmând să fie anunțate de ardeleni. 
Antrenorul Dan Petrescu a început cu Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Braun - Nana Boateng, M. Bordeianu - Deac, Yeboah, Petrila - Malele. În repriza secundă au evoluat R. Sava - Hoban, Billong, Kolinger, Camora - Roger, Muhar, Cvek - Bîrligea, Maglica, Janga.


CFR va juca pe 13 ianuarie următorul joc de verificare, cu SV Darmstadt, liderul ligii secunde germane.

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Țîru, planuri mărețe alături de CFR Cluj: „Vreau să fiu mai bun în fiecare zi”

Patricia Irimieș, sportivă de 12 ani din Cluj-Napoca, campioană la tenis în Statele Unite

abonare newsletter