Sport

Care este următorul transfer din lotul CFR-ului. Fotbalistul pleacă din cauza concurenței pe post

Noile veniri din această iarnă fac și „victime” în lotul CFR-ului. Un fotbalist este nevoit să plece pentru că nu mai are loc să joace din cauza concurenței.

Jean-Claude Billong este posibil să nu mai continue parteneriatul cu CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Jean-Claude Billong este posibil să nu mai continue parteneriatul cu CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 


Cluburile CFR 1907 Cluj și Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord în această iarnă, astfel fundașul Bogdan Țiru a ajuns în Gruia. Acest fapt îi determină pe „feroviari” să renunțe la unul dintre fundașii centrali din lot, concurența fiind prea mare pe aceea poziție.


 

Jean-Claude Billong pare a fi jucătorul care va pleca din lotul CFR Cluj, conform prosport.ro. Fotbalistul a petrecut doar 4 luni la Cluj, fiind și ultimul jucător adus de club în 2022.


La venire, francezul părea un transfer bun făcut de CFR. Are 29 de ani, a jucat în echipa națională a țării sale și venea din Ligue 1, de la Clermont. Cu toate acestea, Dan Petrescu nu a fost mulțumit de randamentul său, folosindu-l în doar 3 partide, toate fiind disputate în Cupa României.

 

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Țîru, planuri mărețe alături de CFR Cluj: „Vreau să fiu mai bun în fiecare zi”

CFR Cluj a adus un nou jucător. Cine este fotbalistul de națională venit în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter