Sport

Motivul real pentru care a căzut transferul lui Yeboah la Slavia Praga. Balaj: „Atât de bolnav este încât și l-au dorit în continuare”

CFR Cluj și Slavia Praga nu s-au înțeles în privința transferului lui Yeboah, astfel că ghanezul va continua la campioana României. Președintele CFR-ului a făcut lumină în acest caz.

CFR Cluj și Slavia Praga nu s-au înțeles în privința transferului lui Yeboah/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj și Slavia Praga nu s-au înțeles în privința transferului lui Yeboah/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Emmanuel Yeboah va rămâne în România și va continua la CFR Cluj, după ce campioana României nu a ajuns la o înțelegere cu Slavia Praga.

 


Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a venit cu explicații pentru motivul din cauza căruia a picat transferul.

CITEȘTE ȘI:
Reacția CFR Cluj după ce a picat transferul lui Yeboah la Slavia Praga: „Rămâne în Gruia”
Lovitura dată de CFR Cluj! Câți bani încasează campioana României pentru transferul lui Yeboah la Slavia Praga

Potrivit lui Cristi Balaj, cehii și l-au dorit în continuare pe mijlocaș și după ce au descoperit anumite probleme la genunchiul său, însă planul lor era altul.


Balaj: „Nu s-a întâmplat niciodată ca CFR să transfere un jucător căruia să nu i se facă analizele medicale”

Aceștia au dorit să îl împrumute pe jucătorul campioanei României, cu opțiune de transfer definitiv, însă conducerea CFR Cluj s-a opus.

„A efectuat vizita medicală și, la genunchi, medicul echipei a avut anumite neclarități. S-a trimis și în România RMN-ul. A fost diferită opinia dânsului față de cea a specialiștilor cu care lucrăm noi, care nu au dat greș niciodată.


După ce a apărut această opinie, ei au vrut să îl transfere, dar în anumite condiții, un împrumut, cu posibilitatea unui transfer ulterior. Noi nu am fost de acord. Senzația noastră e că este într-o creștere continuă. Este un jucător care nu a fost niciodată în cabinetul medical, nici măcar pentru o compresă cu gheață. A participat la toate antrenamentele.

În general, jucătorii care vin din zona Africii, care fac antrenamente pe suprafețe tari, pot avea un genunchi mai obosit. Acest lucru se protejează prin kinetoterapie, printr-o creștere a musculaturii. Yeboah are șase kilograme de masă musculară. Din punctul nostru de vedere nu sunt probleme.


Cota nu are cum să îi fie afectată atât timp cât jucătorul a participat la meciuri, uneori din trei în trei zile. A avut luni în care a jucat șase meciuri oficiale. De fiecare dată când un jucător urmează a fi transferat, de fiecare dată apar analize medicale și avem cu ce să comparăm. Sunt convins că nu va fi nicio problemă. Suntem și noi atenți, există exerciții fizice de prevenție.

Nu s-a întâmplat niciodată ca CFR să transfere un jucător căruia să nu i se facă analizele medicale. Comparând situația lui medicală cu a altor jucători, ale lui sunt infinit mai bune. El s-a dus în Spania azi. Era bucuros că va juca împotriva lui Lazio. Are gândire de copil, se gândește doar la fotbal. Nu îl interesează banii, nimic altceva, doar să crească. Dacă a crescut, e și datorită mentalității lui curate.

Atât de bolnav este Yeboah încât și l-au dorit în continuare. Dacă un jucător nu corespunde, nu îl mai iei.  Ei s-au gândit că s-ar putea să existe o astfel de variantă (ca vârsta lui Yeboah să nu fie cea adevărată – n.red. ). Din punctul nostru de vedere, este exclus”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Un jucător de la FCSB crede că CFR Cluj este principala rivală la titlu: „E cel mai periculos adversar”

Primul transfer pentru CFR Cluj din 2023. Noul jucător din lotul „feroviarilor” are peste 300 de meciuri jucate

„U” și CFR au renunțat la primii jucători din 2023. Unul dintre ei a plecat după doar 3 luni de la transfer

Ultimele Stiri
abonare newsletter