Sport

Bogdan Țîru, planuri mărețe alături de CFR Cluj: „Vreau să fiu mai bun în fiecare zi”

După trei ani petrecuți în Polonia, la Jagiellonia Byalistok, Bogdan Țîru a ales să se întoarcă în România. În prezent este jucătorul celor de la CFR Cluj.

Fundașul Bogdan Țîru/ Foto: captură ecran Youtube CFR Cluj Fundașul Bogdan Țîru/ Foto: captură ecran Youtube CFR Cluj

 

 


Bogdan Țîru a fost adus de CFR Cluj de la echipa poloneză Jagiellonia, pentru care juca din februarie 2020.

 


Jucătorul de fotbal are planuri mărețe cu Campioana României și dorește să revină și la echipa națională.

CITEȘTE ȘI:
CFR Cluj anunță încă un transfer! Jucătorul revine în Liga 1 după trei ani în străinătate
Scandal la CFR Cluj! Impresarul unui jucător aduce acuzații clubului: „Mi-a zis doar minciuni. E un mincinos!”

Bogdan Țîru a câștigat trei trofee în România, toate cu Viitorul Constanța, în prezent Farul Constanța: titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2020).


„M-am acomodat bine. Am o pregătire în spate, pentru că am făcut două săptămâni cu cei din Polonia. Sunt bine, sunt în ritm.

Proiectul m-a făcut să vin la CFR Cluj. Încă din vară au existat niște discuții. Cei de acolo au cerut un pic cam mult pentru pretențiile care erau atunci. După aceea, am continuat să vorbim.


Domnul Bogdan Mara, domnul Dan Petrescu m-au sunat, mi-au spus ce ambiții au și asta m-a determinat să mă întorc. În Polonia m-am dezvoltat fizic și mental, dar nu m-am bătut la nimic, n-am avut obiectiv să câștigăm ceva. Mi-am dorit un pic mai mult!

Încă mă gândesc la națională, îmi doresc. E un avantaj că m-am întors în România. Mă știu cu câțiva jucători de la CFR Cluj.


Am o concurență foarte mare la CFR, cu Burcă, cu Yuri, cu Kolinger. Am venit să ajut și Mister (Dan Petrescu – n.red.) va decide pe cine va băga.

Îmi place să câștig, asta mă motivează. Am ambiții mari, vreau să fiu mai bun în fiecare zi. Nu întotdeauna îți iese, dar, dacă ești perseverent, cred că într-un final îți va reuși.

Am semnat pe trei ani și jumătate, sper să ne acomodăm (alături de soție – n.red.). Am auzit de la mulți oameni că Clujul este un oraș frumos, liniștit, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani”, a spus Bogdan Țîru, într-un interviu pentru CFR TV.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a adus un nou jucător. Cine este fotbalistul de națională venit în Gruia

Alex Chipciu a analizat diferența dintre CFR Cluj și FCSB: „A fost un minus”

Ultimele Stiri
abonare newsletter