Sport

Când va fi prezentat Eugen Neagoe la Universitatea Craiova. Antrenorul a părăsit „U” Cluj după doar 4 luni

Universitatea Craiova l-a ales pe Eugen Neagoe ca înlocuitor pentru Mirel Rădoi, iar noul tehnician urmează să fie prezentat oficial la formația din Bănie.

Eugen Neagoe/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Eugen Neagoe/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Oficial Eugen Neagoe a părăsit „U” Cluj și va fi prezentat oficial la echipa sa de suflet, Universitatea Craiova. 

 


Clubul finanțat de Mihai Rotaru a anunțat că prezentarea lui Eugen Neagoe va avea loc în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI:
Ioan Ovidiu Sabău este oficial noul antrenor al „U” Cluj: „Bine ai revenit!”
Romario Pires s-a întors la „U” Cluj. Două săptămâni a durat „plecarea”!

Evenimentul va avea loc marți, de la ora 14:00, în Sala „Sebastian Domozină”, a anunțat Universitatea Craiova, pe Facebook.


Eugen Neagoe a venit pe banca celor de la „U” Cluj în 25 august, în locul fostului antrenor Erik Lincar.

La doar 4 luni ce a ocupat locul de antrenor, Neagoe a decis să-și rezilieze contractul cu Universitatea Cluj și să accepte provocarea de a-i pregăti pe olteni.


După plecarea de la echipă a lui Eugen Neagoe, „U” Cluj l-a anunțat în funcția de antrenor principal pe Ioan Ovidiu Sabău.

„Moțul” revine în antrenorat după o perioadă lungă de absență. Ultima grupare pe care Sabău a antrenat-o a fost ASA Târgu Mureș în anul 2014. Viitorul antrenor al Universității și-a început cariera de tehnician la Cluj, pregătind-o pe „U” în anul 2000. Acesta a făcut parte și din staff-ul tehnic al „studenților”, plecând în urmă cu trei ani după eșecul de la barajul cu Hermannstadt.  


Pe lista celor de la „U” Cluj s-au aflat și alte nume importante din fotbalul românesc precum Mihai Teja, Ilie Poenaru și Virgil Andronache, ultimul fost secund al lui Mirel Rădoi la Craiova. 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc s-a dezlănțuit la adresa lui Eugen Neagoe. „E în război cu orașul, cei care își bat joc de Universitatea trebuie sancționați”

„Cadou” neplăcut pentru „U” Cluj. Eugen Neagoe ar fi semnat deja cu Universitatea Craiova

Ultimele Stiri
abonare newsletter