Sport

Eugen Neagoe ar vrea să plece de la „U” Cluj. Reacția conducerii: „Dorește să plece la Universitatea Craiova”

Eugen Neagoe ar fi determinat să părăsească „U” Cluj pentru a fi antrenorul celor de la Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe ar vrea să plece de la „U” Cluj.  FOTO: Facebook: FC Universitatea Cluj Eugen Neagoe ar vrea să plece de la „U” Cluj. FOTO: Facebook: FC Universitatea Cluj

 

 


Eugen Neagoe (55 de ani) s-a înțeles cu Mihai Rotaru pentru a deveni noul antrenor de la Universitatea Craiova, scrie GSP.ro. El ar fi cerut rezilierea contractului cu actuala echipă, „U” Cluj.

 


Antrenor al „U” Cluj din august 2022, Eugen Neagoe ar fi fost ofertat de Mihai Rotaru, cu care „a bătut palma” pentru a semna cu Universitatea Craiova, de îndată ce reziliază contractul cu „șepcile roșii”.

Președintele „U” Cluj: „Eugen Neagoe mi-a spus că își dorește să plece”

Conducerea clubului clujean a confirmat pentru sursa citată că Neagoe i-a comunicat dorința de a pleca.


„Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova. 

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.


În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”, a transmis „U” Cluj.

Potrivit GSP, contractul dintre Neagoe și U Cluj nu prevede o clauză de reziliere. Așadar, cele două părți trebuie să ajungă la un acord amiabil.

CITEȘTE ȘI:

Eugen Neagoe, furios după ce „U” Cluj a fost învinsă de Sepsi: „Asta spune multe”

abonare newsletter