Sport

Romario Pires s-a întors la „U” Cluj. Două săptămâni a durat „plecarea”!

Pe 18 decembrie 2022, FC Universitatea Cluj anunța că a ajuns la o înțelegere cu jucătorul Romario Pires privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Romario Pires si Eugen Neagoe pe Cluj Arena. Foto Paul Gheorgheci Romario Pires si Eugen Neagoe pe Cluj Arena. Foto Paul Gheorgheci

 

Înainte să-și dea demisia de la club, fostul antrenor Eugen Neagoe a început revizuirea lotului „șepcilor roșii”, dorind o schimbare majoră de efectiv. 


Romario Pires a fost primul jucător cu care Universitatea Cluj și-a încheiat parteneriatul. Fostul căpitan s-a arătat mirat de decizia luată de Eugen Neagoe, spunând că nu a avut niciodată un conflict deschis cu antrenorul.

După două săptămâni, Pires a anunțat că s-a întors la Universitatea Cluj. „La mulți ani tuturor clujenilor! Mă bucur să vă anunț că m-am întors! Haide U”, a fost mesajul fostului căpitan pe rețelele de socializare.


Fostul căpitan al Universității Cluj a făcut parte dintr-un episod controversat în urmă cu puțin timp. Acesta a fost văzut împreună cu alți trei colegi petrecând peste program într-un club din Cluj-Napoca. Fotbaliștii au fost atunci amendați iar lui Pires i s-a retras banderola de căpitan. 

Romario Pires a ajuns la „U” în pauza de iarnă a sezonului trecut. Acesta a strâns 32 de prezențe în alb și negru, marcând două goluri și oferind trei assist-uri. 

CITEȘTE ȘI:

Unde va putea ajunge Romario Pires după despărțirea de „U” Cluj: „Am discutat cu el și o vom face din nou”

Romario Pires, surprins de despărțirea de „U” Cluj: „Nu mă așteptam la asta, dar așa e în fotbal”

Romario Pires a plecat de la „U” Cluj! Mesajul căpitanului: „Cu inima frântă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter