Sport

OFICIAL. Erik Lincar a plecat de la Universitatea Cluj. Șefii clubului: „Îi dorim mult succes în carieră”

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului. Lincar avea semnat contract cu „U Cluj până în vara anului viitor.

Lincar a plecat de la FC Universitatea Cluj/ Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro Lincar a plecat de la FC Universitatea Cluj/ Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro

 

 


Tehnicianul care a readus Universitatea Cluj în prima ligă, după 7 ani nu va mai continuă alături de „Șepcile roșii”.

 


După două egaluri și 4 înfrângeri în primele 6 etape din Liga 1, Erik Lincar nu va mai fi antrenorul echipei FC Universitatea Cluj.

 


„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor.

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Erik Lincar și staff-ului său, format din Viorel Domocoș (antrenor secund), Robert Panduru (preparator fizic) și Alexandru Chirilov (antrenor de portarii), pentru munca depusă la U, încununată cu promovarea în Superligă obținută la finalul sezonului trecut în urma barajului cu Dinamo București.


Îi dorim lui Erik Lincar și staff-ului său mult succes în carieră”, au transmis reprezentanții FC Universitatea Cluj.

Universitatea Cluj ocupă penultimul loc (15) după şase etape, cu doar două puncte, obţinute cu FCSB şi Universitatea Craiova.

„Şepcile roşii” au promovat în această vară după ce au câştigat un baraj cu Dinamo Bucureşti.

Lincar (43 ani) le-a mai antrenat în cariera sa pe Inter Clinceni, Callatis Mangalia, FC Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, Universitatea Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea, Academica Clinceni, Turris Turnu Măgurele, Concordia Chiajna şi pe Universitatea Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Erik Lincar după eșecul cu Sepsi OSK: „Poate e nevoie de o schimbare”

Erik Lincar, sub presiune la Universitatea Cluj! Clubul vrea să îl dea afară!

abonare newsletter