Sport

Saga plecării lui Neagoe continuă. Președintele „U” Cluj: „Nu-l putem lăsa pentru că suntem într-o situație dificilă”

Eugen Neagoe s-a întors la Cluj Napoca pentru a-i cere președintelui Radu Constantea încetarea de comun acord a contractului cu „U” Cluj pentru a putea semna cu Universitatea Craiova. Președintele nu este de acord cu plecarea antrenorului.

Eugen Neagoe s-a întors la Cluj Napoca pentru a-i cere președintelui Radu Constantea încetarea de comun acord a contractului cu „U” Cluj pentru a putea semna cu Universitatea Craiova. Președintele nu este de acord cu plecarea antrenorului/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Eugen Neagoe s-a întors la Cluj Napoca pentru a-i cere președintelui Radu Constantea încetarea de comun acord a contractului cu „U” Cluj pentru a putea semna cu Universitatea Craiova. Președintele nu este de acord cu plecarea antrenorului/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Sosit în luna august a acestui an la „U” Cluj, Eugen Neagoe vrea să plece de la echipă după oferta primită de la Universitatea Craiova. Neagoe are un contract valabil cu ardelenii până la finalul actualului sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, iar „Șepcile Roșii" nu sunt de acord să renunțe la serviciile acestuia decât în schimbul unei compensații financiare.

 


Președintele „U” Cluj, Radu Constantea, a declarat că a încercat să-i explice lui Neagoe că nu poate fi lăsat să plece din cauză că se află într-o situație dificilă în clasamentul Ligii 1.

CITEȘTE ȘI:
Emil Boc s-a dezlănțuit la adresa lui Eugen Neagoe. „E în război cu orașul, cei care își bat joc de Universitatea trebuie sancționați”
Eugen Neagoe, mesaj pentru Universitatea Cluj: „Va rămâne un club special pentru mine și aș vrea să mă înțeleagă că a trebuit să fac pasul ăsta”

În prezent „U” Cluj se află pe locul 14 în clasamentul Superligii, cu 19 puncte.


Președintele „U” Cluj: „I-am explicat că nu-l putem lăsa pentru că suntem într-o situație dificilă”

„Nu s-a discutat de nicio sumă. Am fost anunțați pe 23 decembrie de Eugen că nu mai vrea să continue, pentru că are ofertă de la Universitatea Craiova. A spus că e clubul lui de suflet și că e singura echipă pentru care pleacă de la club. I-am explicat că nu-l putem lăsa pentru că suntem într-o situație dificilă din punct de vedere al situației din clasament. Pe 4 ianuarie o să ne reunim și trebuie să avem antrenor. Pentru noi nu e o variantă această despărțire. 

Am avut o discuție pe 24 cu Eugen, a venit la Cluj. I-am spus de această poziție a noastră, că nu putem accepta rezilierea amiabilă. Atunci când ar exista o compensație, atunci putem discuta. Așa există și la nivel european. N-am vorbit de nicio sumă, însă a spus că va denunța contractul. Am primit o notificare prin care Neagoe a denunțat contractul cu U Cluj.


Are obligativitatea de a plăti 50% din sumele pe care noi i le-am plătit. Din punctul nostru de vedere, nu poate fi numit la Universitatea Craiova. Scrie clar în regulament că nu poate fi numit până la o decizie a comisiilor FRF. El a luat salariile din august, septembrie, octombrie, noiembrie, plus anumite prime. Un pic mai mult de 16.000 de euro (suma pe care trebuie să o restituie Neagoe - n.red. ). Plata acestei sume este prima condiție de a denunța contractual. După aceea trebuie să meargă la comisii. Sunt niște regulamente pe care noi le respectăm. Mă pun și în locul lui. Universitatea Craiova e un club care în momentul de față este mult mai sus decât U Cluj”, a declarat președintele „U” Cluj la Fotbal Club.

CITEȘTE ȘI:

Negocieri încheiate cu Ioan Ovidiu Sabău? Ce se întâmplă la Universitatea Cluj

„Cadou” neplăcut pentru „U” Cluj. Eugen Neagoe ar fi semnat deja cu Universitatea Craiova

Ultimele Stiri
abonare newsletter